Nem sokáig voltunk híján a szexvádat kipattintó weboldalnak

Minősítés nélkül, tényszerűen annyi történt, hogy a Borkai-saga kirobbantó weboldalt hétfőn kitörölték a világhálóról, de a terminátor elveit valló site visszatért.

Az igazság – vagy afféle – nem elhallgattatható

Elérhetetlenné vált az a blog, amelyen péntek óta több fotót és videót közölt egy névtelen szivárogtató, miközben azt állította, hogy azon Borkai Zsolt győri fideszes polgármester szerepel. A blog írója korrupcióval vádolta a politikust, a felvételekről pedig azt állította, hogy azok tavaly tavasszal készültek az Adrián egy jachton, ahol a résztvevők prostituáltak szolgáltatásait vették igénybe, és kábítószert fogyasztottak. Ez utóbbiról bizonyítékot is ígért.

A blog hétfőn nem sokkal dél után elérhetetlenné vált, ez a szöveg fogadta az oda látogatókat:

ezazordogugyvedje.wordpress.com is no longer available.

A felületen még hétfőn reggel is új poszt jelent meg, benne egy fénykép, amelyen egy Borkai Zsoltra emlékeztető, meztelen férfi látható egy kanapén ülve, mellette egy térdelő szőke nő volt látható.

blog
képernyőfotó

Bár a blog eltűnt, de a hozzá kapcsolódó Facebook-oldal, a Borkai Zsolt valódi arca  továbbra is működik. Ott azt írja a szerző, hogy nem önszántából szüntette meg az oldalt, és egy másik címen továbbra is elérhetőek a tartalmak.

„Azért elég gyenge kísérlet a wordpress tiltása az elhallgattatásomra”

Forrás

Időközben megszólalt az érintett

A Győr Plusz tévének adott nyilatkozott Borkai Zsolt győri polgármester a napokban nyilvánosságra került róla szóló felvételekkel kapcsolatban. Borkai azt mondta, valóban ő látható a felvételeken, de azok részben manipuláltak:

A napokban rólam megjelent felvételek több éve készültek, amelyek részben manipuláltak, részben igen, valódiak. Nem vagyok rá büszke, és szeretnék elnézést kérni elsősorban a családomtól. Hibáztam, és megbántam. Az utazásomat nem közpénzből finanszíroztam és soha nem éltem illegális szerekkel. Bármilyen ezzel kapcsolatos hír csakis manipuláció. Törvénysértést nem követtem el. Az egész üggyel kapcsolatban büntetőeljárást megindítását kezdeményezem

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük