Nem tanul, nem szorong, nem felejt = pszichopata - Csapatépítő disznóvágás a Betyárseregnél - Városi Kurír

Sorting by

×

Nem tanul, nem szorong, nem felejt = pszichopata – Csapatépítő disznóvágás a Betyárseregnél

A Betyársereg csapatépítő disznóvágást tartott “Nálunk ő volt a soros” mottóval.

Hirdetés

“Náci vagyok”

Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezetője így jellemezte magát egy régebben az Index-nek adott interjújában:

Mi a náci? Ez egy nagyon érdekes kérdés. Van faji öntudatom, van nemzeti öntudatom, szociálisan érzékeny vagyok, egy bizonyos formában vallom a fajok közti hierarchiát, autokratikus rendszerben gondolkodom. Ha a liberálisok szemében ez nácinak számít, akkor én náci vagyok.

Híven önbevallásán alapuló jellemzéséhez az általa vezetett csoport honlapján büszkén vállalja, hogy a helyzet azóta sem változott, 2018 januárjában Magyarországon háborítatlanul “csapatépít”:

Lassan már tradícióvá válik a Betyárseregnél a közös, csapatépítő disznóvágás. A hagyományos disznóvágás mottója idén nálunk csak annyi volt: NÁLUNK Ő VOLT A SOROS!

Ezen kívül sem tétlenkedik a honi náci csapat: országot járnak, márciusra nemzetközi rendezvény ígéretével hívnak harcba és a Budai Kitörés Emléktúrára gyúrnak.

Budai Kitörés

“Nagy történelmi hazugság hősies mítoszt kreálni az 1945. februári kitörésből, amikor a Budán körbezárt magyar és német csapatok – Hitler parancsa ellenére – nyugat felé haladva próbálták elérni a német arcvonalat.” (forrás:Ungváry Krisztián: A kitörés alulnézetből)

Az internet nem felejt: Náci vicc a Veszprém Megyei Naplóban

Csak a bűnszervezetnek vannak „jogai”

Hirdetés
átver

2 hozzászólás

  • 2018.01.29 - 12:15
    Közvetlen hivatkozás

    ha hitler nem a két vilaghaborut generalok csuicskaja lett volna akkor az orosszal osszefog de igy a vilagteritesu kamatos mára már kamudollárosok közé állt.gondolom mint titkosszolgalatos vagy parancsra-ezt is a kamudollárosok adták ki-vagy elkotelezettsegböl irtotta ki fél nemetországot szó szerint

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.