Nem teszi a polcra a Hadházyt felnyomó két állatorvos, amit a Facebook népétől kap!

A szervilitás magasiskolájáról, arról, hogy panaszt nyújtott be két állatorvos Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő ellen az MTVA Kunigunda utcai székházában tanúsított magatartása miatt a Magyar Állatorvosi Kamara etikai bizottságához már beszámoltunk.

Hadházy “becsületes” szakmája állatorvos, akivel szemben és a két kolléga, Szinesi András és Herényi Bulcsu etikai panasza szerint

“megállapítható, hogy az etikai vétség tényállását kimerítette”,

mert magatartása összeegyeztethetetlen hivatásával.

Ez már a vicc kategóriája: bepanaszolták Hadházyt az állatorvosi kamaránál

Az etikai eljárást kezdeményező dokumentumot

maga Szinesi András juttatta el az MTI-hez, a hírt hozzánk hasonlóan azonnal lehozták az online médiumok. Az internet népe pedig ahogy szokott, villámgyorsan reagált, levadászta az oldalát, ahol vesztére nyilvános posztban legutóbb közzétette az ajkai állatorvosi rendelőjének az ünnepi nyitvatartását.

Több sem kellett a Hadházy “feljelentésén” kiakadó szimpatizánsainak, főleg, hogy a másik eljárást kezdeményező állatorvos oldala többük szerint nem elérhető.

Hangulatjelentés a felháborodott kommentekből

“Honnan tudja, hogy állatorvosi tevékenységet akart folytatni a tv székházban? Bár az is elkelne…”, és mások is azt tudakolták, hogy ezek szerint “Az MTVA-ban állatok vannak?”

“Igaza van, Hadházy odament az MTVA-hoz es szégyent hozott a hivatására: egyetlen kergemarhát sem tudott meggyogyitani, pedig rengeteg van ott beloluk”.

“A besúgás , a feljelentgetés összeegyeztethető a állatorvosi hivatásoddal? Szégyeld magad!

“Milyen ember az, aki feljelenti a kollégáját, mert annak más a politikai véleménye? Csak költői kérdés volt.”

“Ha már állat-orvos ,akkor egy nagy görény a doktor-elvtárs!”

“Gratulálok a Fidesz-seggnyaló díj arany fokozatához a doktor úrnak!

“Boldog Karácsonyt, házmester úr!”

“(….) -re előjegyezni az állati orvost. Érzéstelenítés nélkül!”

“Az etikai bizottságot nem politikai bosszuállásra találták ki. Ha Ön nem tudná, sokkal komolyabb céllal jött létre, mint az Önök sekélyes játszmái. Szégyellje magát mint állatorvos, és mint ember. Ugy látszik, Ön még nem tanult eleget az állatoktol, ilyen mocskos dolgot egyik sem követne! #O1G”

(forrás: hvg.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük