Nem ússza meg a karantént, aki az orosz Szputnyik V-t, vagy a kínai Sinopharm vakcinát kapja!

Pedig olyan jól alakult az “oltáscucc”! Engem egy hete hivatott oltásra az erre hivatott, a párom péntekre van berendelve. Hatalmas terveket kezdtünk szövögetni arról, hogy ha jól számolunk, akkor áprilisra valamelyest védettként végre lassan egy év után felszabadultan, de még maszkban rossz érzés nélkül hagyhatjuk el főhadiszállásunkat, a lakást. Lelkiismeretfurdalás nélkül átmehetünk a gyerekekhez, unokákhoz, sétálhatunk a rég nem látott városunkban és egyszer majd belátható időn belül kerítésen kívülre is utazhatunk, hiszen kapunk passzust arról, hogy “oltakoztunk”.

Hát nem!

Egyikünk orosz vakcinát kapott, másikunkba két nap múlva a kínait fecskendezik. A Telex arról számolt be, hogy a romló a járványhelyzet miatt a lengyel kormány szigorít a beutazási szabályozáson. Az új kormányrendelet alapján

kedd hajnaltól csak az léphet be karantén nélkül az országba, aki fel tud mutatni egy 48 órán belül kézhez vett negatív PCR-teszteredményt vagy egy igazolást, hogy megkapta valamelyik, az EU-ban is engedélyezett oltást (Pfizer–BioNTech, Moderna, AstraZeneca).

A rendelet alapján az nem ússza meg a karantént, aki Szputnyik V-t, vagy a Sinopharm vakcináját kapta meg!

Az Orbán-Müller páros ezt elfelejtette megemlíteni

Végülis logikus és félő, hogy hiába ad a magyar kormány igazoló plasztik kártyát arról, hogy megkapta az állampolgár a vakcinát, ha a szurit nem engedélyezte az Európai Unió megfelelő szerve.  Nagyon úgy néz ki, hogy aki nem az EU/EMA által jóváhagyott vakcinával oltatja megát, az nem utazhat uniós országba. Sőt Nagy-Britanniába, Svájcba és az EGT-országokba sem.

“Miért hinné el az EU tagállam mindegyike, hogy amire az EU nem mondta, hogy oké, csak EU-n belül a magyar kormány, az tuti, hogy oké.”

összeesküvés-elméletek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük