“Nem vagy többet a barátnőm!” – megmérgezlek!

Körömlakklemosó oldószert, acetont tett két osztálytársa egy alsós kislány italába Sárváron. A gyereket megfigyelésre kórházba vitték, de orvosai szerint nem szenvedett maradandó károsodást és már otthon lábadozik.

Elszakadt a cérna….

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-nek korábban annyit megerősített, hogy az ügyben büntetőeljárást indult, de részletekkel nem szolgált.

Rozmán László, a Sárvári Tankerületi Központ igazgatója szombaton elmondta:

természetesen a tankerület is kivizsgálja a történteket, de a rendőrségi nyomozás lezárultáig részletekről ők sem nyilatkozhatnak.

Hozzátette:

szerencsére a kislány orvosai szerint már jól van, nem szorul kórházi kezelésre.

Az egyik sárvári iskolában történt

A mérgezésről a nyugat.hu számolt be először.  A 112Press további részleteket tudott meg az esetről.
Meg nem erősített információnk szerint a hét elején veszett össze két 3. osztályos, 9 év körüli kislány a sárvári iskolában.
“….nem vagy többé a barátnőm” kijelentés után azonban a meglehetősen harsány, mindig a középpontban pörgő, impulzív kislány nem nyugodott bele abba, hogy osztálytársnője ennyivel “megússza”, ezért eddig tisztázatlan forrásból merítve kitervelte, hogy megmérgezi a “haragosát”.

A gondolatot szerdán tett is követte. Úgy tudjuk, hogy az osztályban központi szerepet betöltő kislány egy másik osztálytársával akarta elvégeztetni a “piszkos munkát”, ezért átadta neki az otthonról hozott acetont, hogy azt töltse bele a leendő áldozat kulacsába – írta a portál.

Szinte azonnal rájöttek, hogy butaságot csináltak,

ezért az acetont betöltő kislány kiöntötte az italt. A kulacs alján azonban még maradt némi folyadék, és belekortyolt a megbüntetni akart gyerek. Röviddel ezután hasfájásra panaszkodott, ezért osztálytársai szóltak tanítójuknak, az iskola vezetői pedig értesítették a mentőket és a szülőket is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük