Kerítésen innenKiemelt hírek

“… az embereknek nem velünk van baja, hanem nélkülünk lesz! – Hol van a mi kamionunk, ami bemutatja a sérült rendőröket, az eseményeket azok szemszögéből, akik valóban ott álltak akkor?”

Több, mint 100-an gyepálták egymást Kerepesen

Értjük, Orbán fő ellensége Gyurcsány Ferenc, idén e cél oltárán áldozta be az 1956-os forradalomra való megemlékezést is és ennek csak egy mellékszála, hogy ezzel együtt az amúgy is megtépázott rendőri szakmát azokkal együtt, akik még kitartanak az állományban. Egyikük leírta a Zsaruellátó közösségi oldalon, hogy látják Ők október 23-át.

“Október 23, mi sem felejtünk…

Ez a nap sok mindenről szól, talán csak arról nem, amiről valóban kellene szólnia: megemlékezni az ’56-os hősökről. Menetelnek ma a „rendőrterror” útvonalán, kamionok járják az országot, hogy bemutassák a „rendőrterrort”, kipróbálhatod a gumilövedékeset, meg fotózkodj azonosítószám nélküli sisakban, miközben megy a tévén a propaganda. Minősítsem? Inkább nem…

Hol van a mi kamionunk, ami bemutatja a sérült rendőröket, az eseményeket azok szemszögéből, akik valóban ott álltak akkor? Engem mélységesen felháborít ez az egész, hogy nem 1956-ra, hanem 2006-ra akarnak megemlékezni, természetesen a saját szemszögükből.

És ismeretlen okból, (nyilvánvalóan politikai érdekből) azt sulykolják az emberekbe ma, 15 évvel az események után, hogy a rendőr rossz, a rendőr gonosz, a rendőr ellenség, a rendőr bánt. Na de ez tényleg így van?

Nincs ránk szüksége az embereknek?

Tudjuk, mindenkinek megvan a saját története akkoriból, hogy ki melyik médiát nézte, vagy ki melyik oldalon állt. Viszont a mi szempontunkból érdekes az is, ami azután történt, és hogy mit tettek velünk azóta.
Nekünk példátlan büntetések, leszerelések, a rendőröket bántalmazó civileknek meg általános amnesztia és kártérítés.

 • Tőlünk ennek nyomán elvették a korkedvezményes nyugdíjat, kiszolgáltatva ezzel az embereket a rendszernek teljes mértékben. Ugyanis ha nem bírod, márpedig ezt nem lehet bírni, akkor kiraknak az utcára, cserébe az egész életed a haza szolgálatának szentelted.
 • Nincs 13-ik havi, nincs életpálya, se előrejutás, se áthelyezés. Adnak a kedvenceknek pofapénzt teljesítmény-értékelésnek csúfolva, meg jutalmakat kb. ugyanennek a körnek.

Egyedül a tábornoki fizetést sikerült megháromszorozni, a végrehajtó állomány meg közben hóban-fagyban-sárban éhezik a határon, meg ahová épp vezényelik őket, annyi pénzért, mint amennyi máshol egy heti fizetés.

A képünket csillámpónira formálták, cukiskodó videók, báb-őrmesterek, na meg táncolás, kampányvideók tömkelege készül- ahová civil állományt öltöztetnek be gyakorlóba tömegnek, mert egy videóra valónyi embert már nem tudnak egy átlag nap összekalapozni.

Szóval igen, emlékezzünk meg mi is arról, hogy mi történt velünk akkor, és történik azóta is, hogy hol tartunk, hová juttatták tudatosan a szervezetet az elmúlt években

Elüldözve mindenkit, aki szívvel-lélekkel ennek áldozta volna az életét, és ez napról napra egyre rosszabb, egyre kevesebben vagyunk, már semmi nincs, ami megtartaná az állományt, pláne így, hogy látjuk, érezzük:

szembeköptek minket akkor, és teszik ezt azóta is, mindegy, hogy ki van épp hatalmon.

Pedig az embereknek nem velünk van baja, hanem nélkülünk lesz. Október 23, mi sem felejtünk. ”

A kommentekből….

“Én pont ma sokkoltam le a Múzeumkert keritésére kiaggatott képeken. De nem láttam az égő autókat,a TV székház szétverését,a rombolást a “békés” tüntetésen. Ez 56′ meggyalázása nem megemlékezés… 2 perc szólt 56′-ról a többi csak hazugság, A képeken nincsennek sérült ,bántalmazott rendörök akiket térkővel,üveggel…. dobálták. Én mint állampolgár azt mondom hogy az akkori “békés”tüntetést enyhén kezelték.aki akkor részt vett a rombolásban ma jutalmat kap. A rendőr meg 150.000 fizetést. Szégyen…”

“Bocsánat! Egy mondat. 56-al soha nem tudják összemosni akárhogy akarják!!!!!! Mert azok akik akkor harcoltak,nem ezért a Magyarországért, haltak meg!!!!!!!!”

“Azért nem semmi lehetett. Békemenet biztosító rendőrök nézik a rendőrséget lejárató kampányfilmet. Gratulálok!”

“Már nem vagyok része az állománynak néhány hónapja, 22 év után elengedtem, mert éreztem, hogy a rendszer bedarál….őrmesterként kezdtem-őrnagyként távoztam. Teljes mértékben tudok azonosulni a fent leírtakkal, annak ellenére, hogy mindnen szava igaz mélységesen sajnálom, hogy így van. Az egyik legmegérintőbb írás, amit itt olvastam. Gratulálok az írónak, tisztelet a hősöknek!”

“Ne minősítsd. Ott voltunk, éppen ezért kell leváltani és felelőségre vonni ezt a bűnbandára alakult rendszert.”

“A közvetítés alatt, elszörnyedtem, azon a brutalitáson, amit az állítólagos “békés tömeg” művelt napokon keresztül az utcákon, TV székház, a tank stb. El sem akartam hinni, hogy kivetkőztek magukból az emberek…. másztak vissza a fára, én szégyeltem magam helyettük, ahogy szedték fel a macskakövet, térkövet, gyujtogattak… Szörnyű volt!!!!!!!”

“Ha a rendőr szerintük rossz, gonosz stb., akkor ha véletlenül történik valami… hát srácok akkor erre kell gondolni és távol maradni! Megoldható, ha összefogtok. De sajnos ez nálunk se egyszerű, de megoldható! A lényeg, hogy csak bábok vagyunk a politikusok kezében és ezt nekünk kell érzékeltetni, hogy nem!”

“Fel kell állni, az erő veletek van! Ha ti összefogtok az emberek is mellétek állnak.”

Forrás

Pontos helyzetjelentés név nélkül, ugyanonnan….

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

“A miniszter úr mai” ünnepi” beszédét hallgatva arra jutottam, hogy ezek után mit várhatunk, ha szemkilövő, azonosító nélküli stb… rendőrnek titulál minket a jelenlegi miniszter csak, hogy ezzel becsmérejle a korábbi kormányt. Képes feláldozni minket. Ezek után ne csodálkozzunk, hogy nincs tisztelete, megbecsülése a rendőrnek sőt még közutálat tárgyát is csinál(t) belőlünk.

 • Életpálya: 0
 • Fizetés :0
 • Előnyugdíj: 0″

 

"... az embereknek nem velünk van baja, hanem nélkülünk lesz! - Hol van a mi kamionunk, ami bemutatja a sérült rendőröket, az eseményeket azok szemszögéből, akik valóban ott álltak akkor?"

Comments (2)

 1. Az író a szívemből beszélt. Annak idején én is elszörnyedve néztem a rombolást, amit a felhergelt tömeg okozott, és tudom, hogy sok rendőr megsebesült, akikről valóban nem szólt és szól ma a fideszpropaganda. Csak remélni tudom, hogy jövőre ez is megváltozik, visszatér a demokrácia a hazánkba, és nyilvánosságra kerülnek a régi disznóságok.
  Lesz pénz, paripa, fegyver, mert ahogy MZP mondta: nem kell lopni, és akkor telik arra, amire kell. /Az idézet pontatlan, de az értelme ez volt./

 2. PáLoS TReND

  …ha nyomon követnéd a világban zajló folyamatokat és a felbőszült emberek természetes harci kedvét, akkor nem írnátok ostobaságokat forradalmi körülményekről, Feri!
  Minekután maximálisan tisztában kéne lenned azzal a ténnyel, hogy az MSZP-SZDSZ liberális országrontói 1 teljes nemzetet aláztak meg és sértettek vérig, szakadatlan hazugságaikkal.
  Mindezek ellenére felbőszített honleányaink és hazafiaink így is túlontúl tiszteletre méltóan, célirányosan és kíméletesen szálltak szembe az elvetemült jelzés nélküli fejbúbig felfegyverzett izraeli zsoldosokkal és Gergényi élvhajhász vérengzőivel!!!…- akik szégyenszemre azóta is büntetlenül itt lébolnak köztünk és röhögnek áldozataik kárán (Gyurcsánnyal az élen!!!)!!!
  https://www.youtube.com/watch?v=o0Fa-NJRANg

  Na – ez az abszolút vérlázító és tűrhetetlen, mert a valódi “vadállatok” azok a hitvány, cion-libsi “ide-gének”, akik a csendes többség Béke-menetének ellenében a vérontásukat ünnepelték, Márki Zay-osan és Gyurcsótányostul!!!

Szólj hozzá!