Nem vicc! Érték és Minőség díjas lett a Ripost, az M1 és a TV2!

Ezt is megértük! 2022 Magyarországán olyan portálokat díjaztak Érték és Minőség díjjal, amik arról híresek-hírhedtek, hogy kizárólag kormányt éltető információkkal “szócsőködnek” a regnáló kormány érdekében. Ez lenne a nemzeti érték és minőség?

Minden díjat az minősíti, hogy kik kapják!

Az idén 34 pályázó 41 pályázata kapta meg az Érték és Minőség Nagydíj (ÉMIN) Tanúsító Védjegy használatának jogosultságát, a nagydíj pályázat elismeréseit, különdíjait csütörtökön adták át az Országházban

-tudósított az Origo a jelesnek hitt eseményről. Nem akarva lehúzni az összes díjazottat, hiszen lehet köztük olyan, aki valóban letett valamit a köz- és nem csak a kormány asztalára, Latorcai János országgyűlés-elnök fővédnök az alábbiakkal adta át a díjak egyikét:

Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Kommunikációért Nívódíjat a TV2 Hírigazgatóság műsorainak szerkesztőségei, az M1 Csatornaigazgatóság alkotógárdája és a Ripost szerkesztősége érdemelte ki.

Hogy mivel, azt Latorcai nem részletezte

Azta azonban fontosnak tartotta leszögezni, hogy

“…az orosz-ukrán konfliktus kihívások elé állítja a világot, az üzleti és fogyasztói várakozások romlanak. Ebben a nehéz helyzetben a kormány célja megőrizni a magyar gazdaság stabilitását, növekedést, javítani az üzleti szféra és a lakosság várakozását.

Kiss Károlyné, Ildikó, az alapító….

Kiss Károlyné Ildikó, az Érték és Minőség Nagydíj pályázati rendszer alapítója beszámolt arról, hogy

a pályázatot 2022-ben ötödik alkalommal jelentette meg a kiírói tanács. A felhívás a gazdaság szinte teljes palettáját felöleli, 45 főcsoportban több mint 100 témakört érint. A pályázat fővédnöke Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke, kiemelt támogatója a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkársága, szakmai támogatója az Agrárminisztérium, szakmai partnere a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.

Fotó: MTI

Hogy kik részesültek még plecsniben, ide kattintva olvasható.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

FRISS!