BanánköztársaságKiemelt hírek

Lendvai Ildikó: azért ez nem volt szép tőled, Gyurcsány Feri! Megmondhattad volna egyszerűbben is, hogy valami bajod van velem!

Egy a jelszónk, a békemenet!

Annyira örülök, hogy Kövér Lászlótól végre megtudhattam, hogyan került sor 2006-ban a tévészékház ostromára, Természetesen neki hiszek, nem a szememnek. Interjújában kifejtette, hogy Gyurcsányék (felteszem, én is) saját magunk ostromoltuk meg sajátmagunkat. Kint is Gyurcsány, bent is Gyurcsány. Lehet, hogy több alakban is képes megjelenni, ez megmagyarázza, hogyan tudott most egyszerre Dobrev, Karácsony és Márki-Zay bőrébe bújni.

Szóval az egész támadást Gyurcsány szervezte

Ki más, ha egyszer Soros épp nem ért rá, (offshore-ozott meg spekulált, tönkretett néhány országot, gyönyörködött az özvegyek és árvák könnyeiben, el volt foglalva, ha mondom), a migránsok meg az istennek se jöttek. Naná, hogy épp akkor nem lehet rájuk számítani, amikor a legnagyobb szükség volna rájuk.

Gyurcsány azért tervezte meg a székház ostromát, mert egyrészt csak, másrészt majd a Fideszre kenve a rombolást, politikailag meg akarta semmisíteni ellenfelét. Emberhalált is tervezett a nagyobb hatás kedvéért, de az nem jött össze, pedig azt szerette volna, ha az égő rendőrautóban ott pusztul a gépkocsivezető. Szóval még ezt is el…szúrta, gyilkosnak is böszme -leplezi le Kövér.

És akkor jön a mondat, amit ép lelkű ember ki nem ejtene a száján:

“Gyurcsány a kamerák előtt az egyik sérült rendőr betegágyánál állt, de valójában a ravatalánál szeretett volna ott lenni”.

Nem is mondom, hogy szégyellje magát. Ahhoz szégyenérzet kellene

Az otromba, vicsorgó rágalom nem is Gyurcsányra sújt, az csak rutinmozdulat, hanem magához húzza a sárba a sebesült rendőrt is. Aki talán ma is viseli a testi-lelki nyomokat. És noha később voltak magukról megfeledkező, mindenkin bosszút állni akaró rendőrök is, ez a sebesült nem lehetett köztünk. Ő áldozat. Vele nem kellene szórakozni. Ez még a szervilis újságírónak is sok. Bátortalanul közbeveti, hogy ennek a sztorinak olyan összeesküvés-elmélet szaga van. De Kövér fényes bizonyítékkal szolgál: Gyurcsány ma is el akarja tüntetni a színről politikai ellenfeleit, ő már csak ilyen.

És tényleg, milyen rettenetes: kormányváltást akar ez a szörnyeteg! Ilyet csak a sátán forgathat a fejében.

Engem meggyőzött

Csakis úgy lehetett, hogy Gyurcsány előbb rávette a Fidesz vezetőit, szónoklataikkal hozzák izgalomba a Kossuth téren összegyűlteket. Orbán és az egész bagázs a cinkosa, világos. Remélem, Kövért azért nem tudta bepalizni. Aztán lepacsizta Toroczkaival, aki a kebelbarátja, hogy vezesse át őket a tévészékházhoz. A hangulat fokozása érdekében külön intézkedett arról, hogy a székház feltörhető büféautomatáit megtöltsék ínycsiklandó csokikkal, és az elnöki irodában legyen repi konyak.

Ja, és titokban odahívta hírtévés haverjeit (akik közismerten a tenyeréből ettek), hogy ők és csakis ők élőben közvetíthessék a forradalmat

Az még nem tiszta, hogy a foci B közepet hogyan mozgósította, de ördögi ravaszsággal ez is sikerült. Persze mindegyiket előzetesen felszerelte utcakövekkel, megdobálandó a rendőröket. Álruhában maga is odalopózott, és felgyújtotta Baló György autóját (régen pikkelt rá), és a vízágyút szállító rendőrautót.

Eddig, remélem, tudtak követni. Egyetlen dolgot nem értek. Ha már ő csinálta az egészet, miért pont a mi utcánk, a Veres Pálné utca Erzsébet hídhoz közeli végébe épített egy nagy blokádot, feltartóztatni a rendőröket? Hát nem tudta, hogy itt lakom? Épp ide kellett helyeznie az egyik harcmezőt?

Azért ez nem volt szép tőled, Feri! Megmondhattad volna egyszerűbben is, hogy valami bajod van velem.

Kapcsolódó

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Fotó: Népszava

 

Lendvai Ildikó: azért ez nem volt szép tőled, Gyurcsány Feri! Megmondhattad volna egyszerűbben is, hogy valami bajod van velem!

About Author

Comments (2)

  1. Jó írás!
    Sajnos a vakhitű egybitesek képtelenek ezt felfogni.
    A “házmester” meg szóra sem érdemes.

  2. Nem lesz gázár emelés!

    Kövér László hazugságára, Lendvai Ildikó egy másik hazugsággal válaszol. Mindketten úgy félnek az igazságtól, mint ördög a tömjénfüsttől!

Szólj hozzá!