Németh Lajos „hagymás előrejelzése” a 2021-es év időjárására

Meteorológus barátném szerint nagy biztonsággal pár napra lát előre a hozzáértő. Ezt az állítást übereli Németh Lajos meteorológus, aki arra vállalkozik, hogy több tippje is van arra, hogy megmondja, milyen időre számíthatunk az előttünk álló 2021-es évben.

Milyen idő lesz 2021-ben?

„Erre kaphatunk választ december 13-án, Luca napján. Az új LajoSuli videóban kétféle módszert is megismerhettek. Megmutatom azt is, milyen “tudományos kellékeket” kell beszerezni vasárnapig az előrejelzéshez. Sőt a videóból az is kiderül, mit tudunk jelenleg a karácsonyra várható időjárásról”

– ígéri közösségi oldalán Németh Lajos.

A jövő évi időjárás meghatározásához „nagyon jól jön az a népi regula, ami Luca napjához kötődik” – mondta a meteorológus, majd megmagyarázta azt is, miért van ez így.

Nem véletlen, hogy Luca napjától, december 13-tól 12 nap van karácsonyig, megfigyelték, hogy a 12 nap időjárása leképezi a következő év 12 hónapjának időjárását.

Ebből az következik, hogy ha 13-án borongós, nyálkás, ködös idő volt, akkor nagy valószínűséggel jövő januárban is hasonlóra kell számítanunk.

El lehet ezzel játszani, érdemes egyszer kipróbálni! Csak egy dolog nagyon fontos: mérget senki ne vegyen rá!

Németh Lajos egy vöröshagyma-kísérletet is bemutat az időjárás előrejelzés népi furfangjából…

figyu

One thought on “Németh Lajos „hagymás előrejelzése” a 2021-es év időjárására

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük