Németh László plébános Isten- helyett fideszhívő

Németh László plébános Isten helyett a Fideszhez hű

Hódmezővásárhelyen – Lázár (hála övezze minden lépését) szűkebb hazájában – megvalósult az ellenzéki összefogás, tulajdonképpen minden Fideszt nem akaró támogatja Márki-Zay Pétert, a  római katolikus Szent István plébánia egyháztanácsának világi elnökét. 

Isten vs. Fidesz

Németh László, a Hódmezővásárhely plébánosa és az egyházkerület esperese a Vásárhely24-nek kijelentette, hogy

„Márki-Zay politikai vitorláját egyházi hátszéllel próbálja dagasztani. A híveknek azonban mi azt ajánljuk, a volt alpolgármestert, Hegedűs Zoltánt támogassák”


Ez felveti az állam és az egyház szétválásának hiányát, nem? Honnan veszi a bátorságot egy pap, akiben a hívők vakon bíznak, lesik kinyilatkoztatásait, mert Isten szavával azonosítják? És honnan a bizonyossága, amikor ilyet talál mondani:

„A leghatározottabban elhatároljuk magunkat Márki-Zay Péter otromba hazugságaitól és rágalmaitól”

Ezután függőben hagyva a kérdést, hogy miben és mit hazudott Márki-Zay, azzal folytatta, hogy reflektált a tévében adott interjújára:

„ripacskodás, gyenge színészi teljesítmény”.

A plébános azt is jelezte, hogy hétvégén érdemes lesz a templomba menni, mert mindenki meghallgathatja bővebben is a Fidesz-kommunikációs közleményt, mert „kihirdeti iránymutatását” mindkét hódmezővásárhelyi templomban.


(forrás: 444.hu)

Bejelentette indulását Lázár fatornyosában, térfigyelő kamerát kapott a házához

Korábbi cikkekKövetkező cikk

Megosztás