Németh Sándor: „a foci démonok idézésére való!” – Álhír tudósítónk jelenti

Ma ismét kormányzati sajtótájékoztatót tartottak a közvéleményt érdeklő legfontosabb kérésekről. Erre meghívták Németh Sándort, a Hit Gyülekezete vezető lelkészét, tekintettel arra, hogy démonügyi kérdésekben a legfőbb szaktekintélynek számít szeretett hazánkban.

Németh kifejtette, hogy a football alkalmas ártó szellemek, démonok idézésére, ezért azonnal be kell szünteti gyakorlását Magyarországon

Példaként hozta fel, hogy az országgyűlési képviselői választások előtt csak 750 millió forintot kapott a gyülekezet Orbán Viktortól, pedig 750 milliárdot is kaphatott volna. Nézete szerint a Miniszterelnök Urat is megszállta az Sátán. Ennek jele az is, hogy stadionokat épít kórházak helyett. Azonban szerinte a helyzet súlyos, de nem menthetetlen. Ezért felajánlotta segítségét a kormánynak. Heti rendszerességgel tart szelleműzést ősi kipcsak rítus szerint a Karmelita kolostorban török identitású kerengő dervisek bevonásával a kormányfő számára. Az első foglalkozások már meg is voltak. Ennek hatására Orbán állapota jelentősen javult. Ezért határozta el, hogy a jövőben nem focira költ pénzt, hanem az Igaz Hit terjesztése céljából, keresztényi szeretetből tankokat vásárol Erdogantól.

Németh elmondta továbbá, hogy aljas, liberálbolsevik, judeoplutokrata rágalom,

amit Borkaival kapcsolatban a baloldali sajtó terjeszt. Azon a bizonyos hajón nem azt történt, amit a rohadt, istentelen kommunisták állítanak, és ebből a célból lejárató videót is hamisítottak. A valóság az, hogy Borkai ártatlan, tiszta szüzekből űzte ki a gonosz démonokat varázsvesszeje segítségével. A szertartáson használt fehér por pedig szellemirtó varázsszer volt, amit a Deutsch Tompi Tamás beszerzésügyi miniszter Harry Pottertől vett.

“Eredeti azcabani anyag!”

– mondta Németh, miközben elismerően csettintett nyelvével. Majd leszögezte, hogy ez az ősmagyar-türk szelleműző, sámán szertartás része, tehát semmi kivetnivaló nincs használatában.

A tájékoztatón jelen volt Rogán Helcsizős Tóni is

Aki kifejtette, hogy Habony Démonguru Árpáddal közösen elhatározva újabb Nemzeti Inzultációt fognak tartani. Az lesz a tárgya, hogy váljon-e, ha igen, akkor miért ne?! Habony szerint ugyanis a válóper miatt a Fidesz cégháló kapcsán nem csak a fél házát, hanem a fél hazát is viszi Cilike. De a fájdalommentes szakítás érdekében már ők is vettek a fehér porból pár tonnát. Ennek kiárusításával fedezi majd a költségeket.

Rogán egyébként azt is cáfolta, hogy Borkai lemondott volna a győri polgármesterségről. A valóság az, hogy más fontos feladatot kapott a Miniszterelnöktől. Ő lesz a Nemzeti Szaporodásügyi Miniszter. Igazából ezen feladatát látta el a hajón, ami hazafias, egyben munkaköri kötelessége. A tájékoztató végén bemutatták a kormány legújabb tagját, Fekete Pákót, aki didi démonűző rendkívüli és meghatalmazott megbízottként fogja segíteni Borkai munkáját.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük