Németh Szilárd, a magyarok védőszentje

Irigylésre méltó párt a Fidesz. Most nem a lenyúlt közpénz-milliárdokra gondolok, hanem a párt elnökségének szellemi színvonalára. Csupa nemzeti tehetség, akik felemelkedése, majd a várva várt bukása is méltó lesz a NER-hez.

Gondolják csak el:

az alelnökök között ott találjuk a csengeri háziasszonyok kedvencét, a szórványmagyarság kutatóját, forintbedöntő Lajost, és a másik nagyágyút, rezsibiztos szilárdot. A falumban a kocsmában azt mondják a bennfentesek, hogy biztos forrásból tudják, az egykori birkózót csak azért tartja Orbán, ne Lali király legyen a legcsorbább kés az csapatban.

Az országos elnökség tagjai biztos érdemleges pártkatonák, vajon tud-e bárki is közülük legalább egy nevet mondani? Megmondom az őszintét, jómagam egyetlen nevet sem tudnék megemlíteni a magas grémium tagjai közül. Szerepük nincs a pártban, a főnök bármikor lecserélheti őket.

Mindezt a kicsit hosszúra sikeredett felvezetést azért bátorkodtam leírni, hogy segítsek megérteni a párt egyik alelnöknek, magának Németh Szilárdnak, gondolkodását. / Talán ez túlzás így kimondani./ A rezsibiztos-birkózó-szövetségi főmufti a Mandinernek adott igen nagyívű interjút.

Úgy gondoltam, ebben a borús, esős időben szemlézem az elmondottakat,

hátha sikerül egy kis jókedvet varázsolni, amíg a bölcsnek még véletlenül sem nevezhető igazi Szilárdos riport általam legérdekesebbnek kiemelt részeit olvassák.

A Fidesz nagykutyája éghajlat szakértő is

Sok rejtett tulajdonsága lehet még, amit titokban tart előttünk. De időnként felcsillantja addig rejtett képességeit is. Kitért arra, hogy nincs meggyőződve arról, hogy a mai éghajlatváltozást kizárólag az ember erőszakolta ki. Kiderült, hogy Szilárdnak igencsak a bögyében van Greta Thunberg:

„Hagyjuk a púdert, ez sima baloldali-zöld politikai akció. Ebből a szegény gyermekből bábot csináltak, ugyanúgy használják mint itthon az elvtársak a tanulókat az őszi tüntetéseken, a kiskunfélegyházi Nagy Blankával az élen. Pontosan olyanok, mint a saját gyermekeiket a kerítésen áthajigáló migránsok. Így az egész klímakérdés csak egy újabb píszítéma, politikai bunkósbot. Arra használják, hogy a bevándorlásellenes országokat ez alapján támadhassák, vegzálhassák, büntethessék.”

Nem véletlen, hogy Németh a legnagyobb kormánypárt alelnöke.

Olyan dimenziókat képes az olvasók előtt megvilágítani, amit józan ésszel nem is gondol az ember. De, ha fideszes, akkor a világ is máshogyan működik. Olyan fontos információkat is megtudhattunk, hogy az államtitkár ha túrós csuszát enne, akkor azt fog, de soha nem fogja elhagyni a pörcöt sem:

„Egyék csak ők / szerk.: unió/ a svéd húsmentes húsgolyójukat, ami a klímavédelem szempontjából pontosan annyit ér, mint az IKEA -bútor: a világ bármely táján kivágott fából készül, a világ bármely táján olcsón bedolgozó melósok által.”

Nem maradhatott ki a állampárt csodafegyvere sem,

amit mindig és mindenkor képesek elővenni, ha éppen veszélyben érzik a feneküket. A magyar településeken élők mondhatni 99 százaléka életében még nem látott menekültet az országban, de tudja félniük kell tőlük. Erre a gyűlöletkampányra tett egy újabb lapáttal Orbán bizalmi embere:

„Milliók vannak úton Európa felé, elég csak a mi határainktól hetven kilométerre, a bosnyák földön nogo zónává vált menekülttáborra gondolni, vagy Törökországra, ahol 4, 6 millió ember él táborokban. Olaszország a baloldali hatalomátvételt követően ismét kinyitotta kapuit, ezzel a Soros-féle álcivilek és az embercsempészek újból elárasztották a Földközi -tengert. Ja, és hogy akarják „megoldani” az általuk kreált helyzetet? Kötelező kvótával.”

A szemlét készítő kiegészítése:

Egy ilyen nagyember állításaival vitatkozni bajt hozhat az emberfiára, de az igazság érdekében pontosítanám a Fidesz egyik potentátjának a szavait. Idén augusztus végéig mindössze 476 menekültkérelmet kellett elbírálnia a magyar hatóságoknak. Közülük mindössze 35 kérelmet bíráltak el pozitívan. Az idei számokat látva nem valószínű, hogy 50.55 főnél többen kapnak menekülti státuszt hazánkban. Felipe Gonzáles Morales, az ENSZ különleges jelentéstevője már felszólította az Orbán -kormányt, hogy vessen véget a „válsághelyzetnek”, és szüntesse be a hozzá kapcsolódó korlátozásokat.

Nem véletlenül a Fidesz alelnöke a rezsibiztos, egyáltalán nem zavarja az igazság, mantrázza a jól begyakorolt panelszöveget. Ráadásul még ara is képes, hogy az Orbán -rezsimet az igazság bajnokaként tüntesse fel:

„Hazudnak, mint a vízfolyás. Mi jó nyomon vagyunk, hiszen nálunk tényleg nincs és nem is lesz betelepedési kvóta, erről a magyarok határoztak. Van egy műszaki-jogi határzárunk, a rendőrök és a katonák szigorúan védik a határainkat. Ezzel nemcsak a magyar családok biztonságát, az ország szuverenitását, hanem egész Európát védjük. ”

Aki még nem tudta,

az szembesülhet azzal, hogy Orbán amellett, hogy a kereszténységet védi, óvja egész Európát. Teljes hadvezéri vértezetben vezényli csapatait a vén Európa védelmére. Mi lenne a németekkel, franciákkal, ha Orbán veszítene az éberségéből. Ki védené meg őket, ha a budai Vár ura összevonja a szemöldökét, és zsebre tett kézzel, pöckösen kijelenti, hogy újabb euró milliárdokat vár a védelemért cserébe. Retteghet Angela és Emmanuel, még nem tudják, milyen az, amikor villámokat szór Orbán hadúr szeme.

Szilárd is megmondta, jó nyomon vagyunk, a Magyar Honvédség megújulása elindult:

„A szocik 2002 és 2010 között teljesen tudatosan építették le a hadsereget, miközben azt hazudták: nincs szükség rá, mert majd a NATO megvéd minket. Az elvesztett képességeket most mind vissza kell szereznünk, közben pedig új kihívásokra is választ kell adnunk, mint amilyen a hibrid hadviselés és a kibertér felértékelődése.”

Szóval véreim, nyugodtan aludhatunk

Rezsi Szilárd megvéd bennünket, nagyjából úgy, ahogyan biztosként védte a számláinkat. Erről meg lehetünk teljesen győződve. Ja, hogy most jóval többet fizetünk, mint az világpiaci ár indokolná? Mit gondolnak, miből eteti hűbéreseit az, akinek tudjuk, nincs strómanja.

/Forrás: Mandiner, 2019. október 03-10 /

bl

németh

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük