Németh Szilárd az éj leple alatt olyat tett, amit még soha

Ha Németh Szilárd, akkor fidesznyik, bárdolatlanság, arrogancia, düh, gyűlölködés, vád, előre megírtak szajkózása, rezsi, birkózó, Csepel – nagyjából ezek ugranak be elsőre. Most igyekezett minderre rácáfolni, de közben egyáltalán nem volt őszinte a mosolya, ha egyáltalán….!

Őszintén: fájt, Szilárd?

Fent nevezettet, a regnáló kormány Honvédelmi Minisztériumának parlamenti államtitkára hétfőn 22-kor az alábbiakat közölte az MTI Üzleti Sajtószolgálatát igénybe véve:

„Budapest, 2018. július 23., hétfő (OTS) –

A Fővárosi Törvényék előtt 2.P.20.723/2015. számon és a Fővárosi Ítélőtábla 2.Pf.21.372/2015. számon folyamatban volt perben keletkezett ítéletek megállapítása szerint, 2014. december 2-án a Hír TV Magyarország élőben című műsorában Németh Szilárd megsértette dr. Szilvásy György jóhírnévhez fűződő személyiségi jogát azzal, hogy valótlanul állította, hogy Dr. Szilvásy György megbízta Portik Tamást fideszes politikusok lejáratásával, köztük Rogán Antal lejáratásával.

Németh Szilárd ezért sajnálkozását fejezi ki.”

Vagyis: Németh Szilárd beismerte, hogy hazudott!

De mi is történt?  az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának fideszes alelnöke a Hír TV-ben azt bírta mondani, hogy:

„Portik Tamásék megkapták a megbízást, mégpedig Szilvásyéktól annak idején, hogy fideszes politikusokat kell lejáratni. Megemlítették szó szerint Rogán Antalt is.”

Mentelmi jog felfüggesztés? Ugyan már….

„A Budai Központi Kerületi Bíróság indítványozta Németh Szilárd István országgyűlési képviselő mentelmi jogának felfüggesztését rágalmazás vétsége miatt, dr. Szilvásy György feljelentése alapján.

A Mentelmi bizottság az ügyet a 2015. szeptember 15-ei ülésén tárgyalta. Hatáskör hiányában nem foglalkozott a cselekmény büntetőjogi értékelésével és ebben a vonatkozásban nem is  vizsgálta a tényállást. Magánvádas ügyekben követett mentelmi jogot töretlenül fenntartó gyakorlata a mentelmi jog célját, az Országgyűlés, illetve a képviselők zavartalan munkavégzését kívánja biztosítani, ezért a bizottság többsége azt javasolta az Országgyűlésnek, hogy Németh Szilárd István országgyűlési képviselő mentelmi jogát az adott ügyben ne függessze fel.

Az Országgyűlés megfogadta a tanácsot: 25 igen szavazattal, 151 nem ellenében, 1 tartózkodás kíséretében Németh Szilárd István mentelmi jogát megőrizte.”

Egy szó, mint száz, jegyezzük meg a dátumot, amikor Németh Szilárd belefogott a bocsánatkérés tudományának elsajátításába, még ha az éj leple alatt tette is azt.

(forrás: MTI)

A kormány-média bocsánatkérése az éj leple alatt

Pisilő migráns – a Vajna – tv tényfeltáró, leleplező videója!

Újabb botrány a Fidesz hazugsággyárából! Titkosszolgálati háttérrel próbálja lejáratni a kormány-sajtó a Migration Aidet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük