Németh Szilárd: Bádog Gundel, a „végre egy nekem való hely”!

Ilyet sem írtunk még! Tiszteljük Németh Szilárdot! Elszállhatott volna az agya a temérdek meg nem érdemelt elismeréstől, de nem. Ő áll két magához illő lábával Csepel földjén és érzi, hogy mi a neki való és mi nem az.

Gundel, ahol Németh Szilárd is jól érzi magát….

Minden bizonnyal volt már a városligeti Gundel Étteremben is a nemzet hadura és a mai napig emlékszik a szorongásra, a feszengésre, ahogy minden falról egy-egy Láng György által gyűjtött festmény nézett rá és hívta fel a figyelmét arra, hogy ki is Ő valójában.

A lényeg, hogy megtalálta a helyet, ahol fesztelenül tömheti tele a hasát és nem nézik ki, ha az öltözete, vagy a reakciói nem passzolnak a hely szellemével.

Itt minden passzol!

Hősünk közösségi oldalán promózta szerdai ebédjének helyszínét:

„Itt voltunk a Pléh Csárdában, a Bádog Gundelben. Végre egy nekem való hely, legszívesebben végig faltam volna az étlapot! Bár, ez még Piedone-nak sem sikerült volna! A velő is elfogyott, így maradt a híres-hírhedt kilónyi rántott husi, a zöldborsófőzelék, tarhonyás hús és a brassói. A többit legközelebb. Köszönjük, Bábel mester! Ez valóban világbajnok! @ Bádog Gundel”

megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük