Ha sok felesleges, elpazarolni való ideje van valakinek és elgondolkodna azon, hogy miért jó az egy Európai Unióhoz tartozó országnak, ha nap, mint nap bebizonyítják magukról megválasztott vezetői, hogy iszonyú bunkók, mindenképpen tudassák velem is.

Németh Szilárd, a tahóság  ügyben mindenképpen dobogós ex birkózó

Fenti minőségében azt csinál, amit akar. De ne őrüljünk már meg! Ez az ember Magyarország Honvédelmi Minisztériumának államtitkára!

Németh Szilárd: “Ez friss vér, most jött ki Dezsőből…..”

Az első variáció, ami eszembe jut, hogy nem akar Ő semmit bizonygatni, ilyen és pont. Ez esetben akik megválasztották, úgy képzelik, hogy ez a kiművelt XXI. századi embertípus, aki nekik smakkol és példakép, vagyis…..

Németh nem vette észre,

hogy a magyarországi McDonald’s hálózatot a napokban az a Scheer Sándor üzletember vásárolta meg, aki a top3-as oligarchával, Garancsi Istvánnal együtt birtokolja a Market Zrt.-t, a kormány egyik kedvenc építőcégét.

“Látom, tetszett a Bamba poszt. Ezért szívesen és szeretettel osztok meg egy képet az ÉN burgeremről. Mennyei volt, csak semmi Mekdánelc! Igazi, szaftos, 20 dekás húspogácsa, tehenkéből származó sajtok, puha zsemle, friss mártások és zöldek, ropogós batáta.”

Másik eshetőség, hogy azoknak a kegyeit keresi, akik hasonszőrűek vele. Az is előfordulhat, hogy van humorérzéke – na jó, erre nem fogadnék nagy összegben – és mémet csinál, de kiből is? Belőlünk?

Aki tud negyedik, esetleg további variációt, kérem, írja meg nekünk a szerkesztoseg@varosikurir.hu email címre.

Németh Szilárd, a magánember – egy pálesz után: “mmmm, de finom!”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét