Németh Szilárd észt oszt – abból, ami neki van!

Németh Szilárd új minőségében is a régi! Bayer Zsolt magáról elnevezett műsorában vendégeskedett az újdonsült honvédelmi államtitkár és együtt mondták a tutit a vállalkozószellemű hallgatóságnak. Szisziről – ahogy a régi Bayer a haverság jegyében szólította beszélgetőpartnerét – kiderült, hogy szakácsnak pont olyan remek, mint államférfinak.

“Őszi Kötcsén lefőzlek”

Bayer lecsó kategóriában érzi leginkább otthon magát, így nem tudjuk, miért mással próbálkozik? De komolyra fordítva a beszámolót, A feltehetően előre megbeszéltek értelmében szondázásra bedobta a köztudatba, hogy mit szólna a magyarság, ha újra bevezetnék a sorkatonai szolgálatot.

“Én sem tartozom azok közé, akik túl nagy nosztalgiával gondolnak vissza arra az egy évre. Azok közé viszont tartozom, akik azt mondják, hogy még az egy év is sok, de én hat hónapra elvinnék minden fiatalembert katonának. Nem többre, hat hónapra”

Kell a honvédség, mert…..

Németh szerint két okból kell hihetetlenül nagy pénzt áldoznunk a magyar honvédségre, ami a magyarok biztonságának záloga: az “oltári nagy” migrációs nyomás (?) és a terrorveszély miatt.

“A haza védelme mindenkinek alkotmányos kötelezettsége…, aki szereti a hazáját, az valamilyen eszközzel képes arra, hogy megvédje…”

Bayer-barát segít, ahol tud

A műsorvezető közölte, hogy nem akarja kihúzni a parlamenti államtitkárból, hogy ő is a kötelező katonáskodás mellett teszi le a voksát, mert

akkor attól zengene az ellenzéki sajtó, hogy a Fidesz be akarja vezetni a sorkatonai szolgálatot. Pedig erről szó sincs…..

Kapcsolódó

Ne röhögjön senki, Németh Szilárd honvédelmi államtitkár lett. Egy ország zokog ezen!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük