Sorting by

×

Németh Szilárd felháborodottan: “nem helikopterezgetni járok a határvédő honvédekhez”,(…) hanem beszélgetni….!

Németh Szilárd teljesen indulatba jött az őt állandóan kritizáló baloldali médiára, mert azt a látszatot keltették, – szerinte – hogy munkaidőben “repkedni” jár a híres-hírhedt kerítéshez. Pedig -állítja – ez nem így van, ő csak beszélget a földön álló helikopterben.

A magyar migrációs politika sikeres…

A Magyar Narancs számolt be Németh közszolga csütörtöki napjáról:

Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója és Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára tartott sajtótájékoztatót csütörtökön a kelebiai határvédelmi bázison. A különösebb apropó nélküli programon Bakondi úgy fogalmazott:

„A magyar migrációs politika sikeres, és a határvédelem érdekében alkalmazott eszközök, illetve erők hatékonyan oltalmazták Magyarországot, a magyar emberek biztonságát.”

Németh Szilárd mindehhez hozzátette:

„a határsértések és az elfogott migránsok száma azt mutatja, hogy továbbra is nagyon nagy a nyomás a magyar határon, és szükség van azokra a műszaki és jogi, a határzárral kapcsolatos intézkedésekre, amelyeket még évekkel ezelőtt bevezettek”.

Az államtitkár azt is elárulta, hogy

a határ menti védekezésre 2015 óta 561 milliárd forintot fordított az ország.

Ezután következik a rész, ami kiborította Némethet…

“Eddig 561 milliárd forintba került a kormány határvédelemi programja. Csütörtökön beszélt erről Németh Szilárd a déli határnál, miután Bakondi Györggyel kipróbáltak egy új Airbus helikoptert.”

-írta a portál, amit az ex birkózó úgy értelmezett, hogy :

“A Soros-lakájmédia oszlopos tagja, a Magyar Narancs folyamatosan hazudik rólam, velem kapcsolatban.

Legutóbb így:

“Csütörtökön beszélt erről Németh Szilárd a déli határnál, miután Bakondi Györggyel kipróbáltak egy új Airbus helikoptert. … A sajtótájékoztatóra azután került sor, hogy a politikusok részt vettek egy H145M típusú helikopter felderítő repülésében.”

Azt sugallják, hogy helikopterezgetni járok a határvédő honvédekhez.

Hatalmas hazugság, mert NEM repültünk, és NEM is azzal a céllal mentünk a migránsok ostromolta kerítéshez. A kép, ami alapján a baloldali fake news gyár ismét hírt hamisított, akkor készült, amikor a pilótákkal beszélgettünk a gép belsejében, de a földön.”

Németh úr! A híradás lényege nem az volt, hogy felszállt-e a helikopter, vagy nem, hanem, hogy “eddig 561 milliárd forintba került a kormány határvédelemi programja”. Az pedig, hogy földön, avagy levegőben ült-e benne, teljességgel lényegtelen. Nem ettől lesz szimpatikus, avagy ellenszenves politikából élő a “zemberek” szemében! Közpénzünkből kapja a fizetését mindkét esetben. Ne sérüljön, dolgozzon legjobb tudása szerint….

pasztellszínekben

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Németh Szilárd felháborodottan: “nem helikopterezgetni járok a határvédő honvédekhez”,(…) hanem beszélgetni….!

  • 2021.01.24 - 21:45
    Közvetlen hivatkozás

    Hat ilyen messze kell mar repulnie, ha barkivel beszelni akar – valoszinu, nem erdekli az embereket az a sok hablaty, amit osszehord egyebkent. Ezzel kapcsolatban is hazudnak – raadasul azokat a torvenyeket, intezkedesi szokasokat az Unio mar regen elitelte (a menekultek azonnali bebortonzeset, ehezteteset, tekintet nelkuli visszatoloncolasat Szerbiaba) es meg is tiltotta, mint az unios menekultpolitikaval szembemeno intezkedesi rendszert. Akkor most ez a hulye eldicsekszik azzal, hogy “evek ota igy jarnak el”? Idiota!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.