Németh Szilárd férfias harcra hívja a negyven kilós nyikhaj brüsszeli diplomatákat

Az ÁlHírkacsa ügynökség  is ott volt azon a nem létező sajtótájékoztatón amelyet a Tiborcz ügy kapcsán tarott az ügyészség, a Városi Kurír az ő álhírüket vette át.

A tét 13 millió euró

Rendkívüli sajtótájékoztatót tartottak a  Tiborcz ügy kapcsán annak alkalmából,hogy az EU csalás elleni hivatala,az OLAF 17 ügyben visszaéléseket állapított meg Orbán Viktor vejének cégeivel összefüggésben,ezért 13 millió euró visszafizettetésére tett javaslatot.
Polt Péter legfőbb ügyész kifejtette,hogy ők eddig is szorosan együttműködtek az OLAF-al,mindenben támogatták annak munkáját.Ezért van az,hogy az OLAF felfedezte azt,amit ők nem.
Pintér Sándor bel-és olajügyi miniszter határozottan leszögezte,a magyar rendőrség már az olajszőkítés felderítésében is jeleskedett.Tiborcz István hajkoronája pedig további szőkítésre nem szorul,savazni meg nem akarják,ezért ők az ügyet a maguk részéről lezártnak tekintik.
Németh Szilárd rezsibiztos hangot adott annak,hogy az OLAF-nak már a neve is félrevezető. A TEK által feltártak szerint ez a szervezet valójában az Orbánt Likvidálók Aljas Frakciója az Európai Parlamenten belül.De ő mint magyar,magyar magyar, mégmélyebb magyar magyar, férfias harcra hívta ki a nyikhaj,negyven kilós brüsszeli bürokratákat.Erre különösen alkalmassá teszi,hogy volt sportolóként ő a Birkózó Szövetség Elnöke.Arra a kérdésre,hogy egyenlő lesz-e a küzdelem a súlycsoportokra tekintettel,azt válaszolta,egy délelőtött fogyókúrázik majd a meccs előtt,ezért sportszerűtlenségről szó sincs.
Lázár János kancelláriaminiszter előadta,valóban ő volt a polgármester Hódmezővásárhelyen,amikor a Tiborcz projekt beindult. Azonban egy presszóban születésnapot ünnepelve beszélgetett a vőgyerekkel,és erősen ittas volt már akkor.Ezért nem emlékszik annak megbeszélésére,amikor arról volt szó,hogy 100  ezer világítóórás,hidegfehér,220 voltos, két soros,párhuzamos kapcsolású,fagyálló ledlámpák helyett 50 ezer órásak lesznek valóságban beépítve,de azért,hogy az ár maradjon,tripla munkaórát számolnak fel a pályázatban,amit a titkárnője lekávézott a benyújtás előtt,ezért sokáig törölgették szivaccsal,mert elromlott a fénymásoló.
Végül minden megszólaló előlépett,és egymás kezét magasba emelve kiáltotta-
“A Gyurcsány Soros törvénytelen gyereke,ezért dögöljön meg!”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük