Németh Szilárd: Gyurcsány és egy Brüsszel nevű választást csaltak – még véletlenül sem a Fidesz

Németh Szilárd közösségi oldala tele van jobbnál jobb viccekkel. Az egyik arról szól amit kedvenc tévéjében nyilatkozott a napokban miszerint Brüsszel És Gyurcsány elcsalták a 2006-os választást és erre most jött rá, hogy a Tiborcz-fény rávilágított.

A pislák

A negyedhomály segítette a Fidesz prominensét a tisztánlátásban. Ilyen díszhomályban jól látszik, hogy mi is történt 2006-ban.

Brüsszel hagyta, hogy Gyurcsány azokat az ígéreteket tegye, amivel a szocialisták a 2006-os választást megnyerték, így mondhatjuk azt, hogy a választást közösen csalták el.

Kerítésen innen

Nem átallotta megemlíteni a rezsicsökkentés csodafegyverét is. Szerinte

azok támadják a téli rezsicsökkentést, akik korábban nemhogy nem csökkentették, hanem folyamatosan emelték a rezsit.

Arról nem ejtett szót, hogy az ő “elmúltnyolcévükben” miként alakult a kerítésen túli világban a gáz ára – mint tudható, onnan szerezzük be mi is – és, hogy miért nem érezhettük a kedvező folyamatot a már említett kerítés felénk eső oldalán.

Ez után már csak a választási félrebeszélésre koncentrált:

“a választás tétje az, hogy az ellenzékiek jönnek, akik migránspártiak, vagy pedig meg tudjuk védeni a hazánkat. Minden ez alá rendelődik. Gondoljunk bele, hogy lehet-e Magyarországon ilyen gazdasági fejlődés, ha azt a pénzt, amit a magyar emberek megkerestek, azt a migránsokra kellene fordítani?”

Németh Szilárd elmondta, miért kell tetőfedőnek menni egyetem helyett

Németh Szilárd: Csepel a menekült-álomotthon, de ő szögtől sebes kézzel sem hagyja!

Németh Szilárd elszámolta magát? Nincs elég pénze….

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük