Németh Szilárd saját jogon nem lehet büszke a választási szereplésére, így beéri annyival, hogy hátast dob főnöke előtt, aki az újságírói kérdésekre négyszer sem volt képes érdemben válaszolni, hanem a fideszesek lelkét melengető közhelyekkel rukkolt elő.

[mnky_ads id=”10551″]

A közszolga feladata (lenne) a köz tájékoztatása és szolgálata

[mnky_ads id=”10552″]

A rezsibiztos közösségi oldaláról való az alábbi szösszenet:

„Akinek van füle a hallásra, hallja!”

“Orbán Viktor válaszai a sajtó kérdéseire:

Arra a kérdésre, mit szól Jean-Claude Juncker európai bizottsági elnök szerdai bejelentéséhez, miszerint a jogállamiság lenne a feltétele az uniós pénzek folyósításának, Orbán Viktor azt válaszolta: “készen állunk ennek megtárgyalására”.

Arra a felvetésre, hogy Magyarország csatlakozik-e az európai ügyészséghez, úgy reagált: “a magyar alkotmány szerint az ügyészség szuverenitási kérdés”.

Az Európai Néppárt vezetőivel folytatott szerdai brüsszeli megbeszéléséivel kapcsolatban arra a kérdésre, miszerint szó esett-e arról, hogy a Fidesz távozzon a pártcsaládból, a kormányfő azt közölte: ellenkezőleg, arról volt szó, hogyan tud a Fidesz részt venni az európai parlamenti választási kampányban úgy, hogy a néppárt győzni tudjon. “Felajánlottam a segítségünket” – jelentette ki.

Arról, hogy a CEU működése feltétele lehet-e a néppárttal való gördülékeny, problémamentes együttműködésnek, azt válaszolta: “Magyarországnak senki semmilyen ügyben nem szabhat előfeltételt”.”

A fentieket olvasva döntse el a kedves olvasó maga, hogy van-e kapcsolat a kérdések és a rá adott miniszterelnöki válaszok között.

„Akinek van füle a hallásra, hallja!” Orbán Viktor válaszai a sajtó kérdéseire:Arra a kérdésre, mit szól Jean-Claude…

Gepostet von Németh Szilárd am Donnerstag, 3. Mai 2018

A poszt alatti kommentekből néhány elalélt fideszes írása:

“Nem minket kell megregulázni, hanem az ellenzék brüsszeli képviselőinek kell adni egy hatalmas nagy nyaklevest vége! Ők terjesztik rólunk a hazugságokat.”

“Ara leszek kiváncsi hogy az ellenzék hogy fogja ezeket a dolgokat ki csavarni, és hogy mit fog kihozni belőle. Sajnos a bukott pártok nem tudnak meg nyugodni, és úgy csinálnak mintha még mindig kampány idő lenne, hagyni kéne a kormányt dolgozni. Meg kéne várni amíg csinálnak valamit, és nem fantáziálni arról hogy mit fog tenni Orbán, és akkor kéne kritizálni, a semmit nem lehet kritizálni. A legfontosabb pedig az hogy ne ELLENSÉGKÉNT, hanem ellenfélként kéne egymásra tekinteni, és csak az ország érdekeivel foglalkozni.”

“az a 4 db magyarellenes eu-s magyar senkiházi a legnagyobb ellensége Magyarországnak..”

[mnky_ads id=”10553″]

Hát, így élünk mostanság 2018 Magyarországán.

Orbán kész tárgyalni az uniós pénzről, Verhofstadt elmagyarázta miről van szó

Orbán “kész az együttműködésre” – magával

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét