Városi kurír
A napi fontos.

Németh Szilárd-hergelés: “A gyilkosnak is hamarább bocsátani meg, mint az árulónak” – névvel, fényképpel

Németh Márait idézett ..... mi történik itt?

0 2 279

Németh Szilárd belehúzott a ráosztott feladatba és teszi a dolgát ezerrel. Közösségi oldalán hergeli az arra fogékonyakat megbélyegezve minden magyar képviselőt, aki Strasbourgban lelkiismerete szerint szavazott.

Akkor mit csinál, ha beválik a terv?

Az említett gyűlöletkeltésben a határt őrzőket állította szembe azokkal a képviselőkkel, akik megszavazták a Sargentini-jelentést, mondván míg az elsők védik, az utóbbiak árulják a hazát.

“A gyilkosnak is hamarább bocsátani meg, mint az árulónak”.

Igennel szavazott:

Szanyi Tibor, Ujhelyi István, Molnár Csaba és Niedermüller Péter, valamint Jávor Benedek”

Feltehetően nem tart attól, hogy jogi következményei lesznek kinyilatkoztatásának, hiszen a főnöke 2006-ban megmondta, hogy

“…a jogászok meg megvédenek, oszt jónapot…”

Németh nyilván a 7. cikkely szerinti eljárást megindító Sargentini-jelentés

szerdai elfogadására céloz, ami nem Brüsszelben, hanem Strasbourgban történt, de ennél érdekesebbek, hogy kiket tart árulóknak: a jegyzőkönyv tanúsága szerint a volt jobbikos Kovács Béla például nemmel szavazott a jelentésre, Balczó Zoltán tartózkodott, az LMP-s Meszerics Tamás pedig nem nyomott gombot, mégis bekerültek a hazaárulók közé.

Leírás

Akár ez is tetszhet
Betöltés...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom További információ