Németh Szilárd jól “megaszondta”

Németh Szilárd, a Fidesz “jólmegmondója” a szerda reggelt korán kezdte, legalábbis közösségi oldalának kezelője fél hétkor posztolta főnöke reakcióját Szabó Szabolcs keddi bejegyzésére.

Nem lehetne inkább beszélgetni?

Szabó Szabolcs kedden ezt írta:

“Németh Szilárd a magyar családok támogatásáról papol, miközben a mai napon nemmel szavazott a családi pótlék összegének emelésére, az anyasági támogatás összegének emelésére, a kisgyerekes családok kilakoltatásának tiltására, a bölcsődei gondozási díj eltörlésére, a gyerekek születése után az apukáknak járó szabadság 10 napra emelésére, a meddőségi kezelések állami támogatásának emelésére, a családi adókedvezmény igazságossá tételére, a szociális bérlakásépítések támogatására, a kisgyerekes anyukák munkavállalási lehetőségeinek javítására...Németh Szilárd csak egy bizonytalan kimenetelű kölcsön nyújtását szavazta meg. Szóval szerinte a családtámogatás a családok eladósítását jelenti.”

Magyar György: Tényleg pénzért csináljunk gyereket? Ez már egy Hitler nevű gazembernek sem jött be

Németh érett válasza:

“Dr. Szabó Szabolcsnak üzenem, hogy a Fidesz a családvédelmi támogatásokat munkához, otthonteremtéshez, illetve bölcsődébe, óvodába és iskolába járáshoz, a gyermekek neveléséhez köti. Mert csak ez biztosítja a magyar gyermekek testi, lelki és szellemi fejlődését, biztonságát, tisztességes és boldog emberré nevelését.

Tudom, ezt annak megérteni lehetetlen, aki a magyar gyermeket nevelő családok helyett inkább a migránsokra fordítaná a közpénzt. De azért mégiscsak meg kellene próbálni, mert egyelőre, hála Istennek, még nem a migránsok, hanem a csepeliek és a soroksáriak szavazatából fütyülhet, ordibálhat, megafonozhat a Parlamentben, s a milliós képviselői fizetését is a magyar emberek adóforintjaiból kapja.”

Újra csak a duma van. Konkrétum nincs, van viszont vádaskodás, rágalom, gyűlölködés. Így dübörgünk mi! 2019. Magyarország.

Farkasházy Tivadar: Családvédelmi intézkedések – Hajrá, Orbánok, hajrá, Mészárosok!

A “Családi akciócucc” jegyében „ismétlődő szülés veszélye”-re hivatkozva került utcára egy munkavállaló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük