Németh Szilárd kitiltotta magát a Nemzetbiztonsági Bizottság üléséről

Hétfői hír, hogy Németh Szilárd, mint a nemzetbiztonsági bizottság fideszes alelnöke kitiltotta egyik képviselőtársát a Soros-tervvel foglalkozó ülésről. Az indok: össze-vissza hazudozott a témában. Ezzel egycsapásra kitiltotta saját magát és a Fidesz-KDNP társulás összes képviselőjét is.

A terv, ami van, de csak a Fidesz szerint

Németh Szilárd hétfői döntésével eléggé megritkította a nemzetbiztonsági bizottságban résztvevők számát, hiszen ha igaz az indok, – és miért ne hinnénk a hantásnak – akkor csak az vehet részt, aki eddig csendben volt. Egy mondat sem hagyta el a száját a Fidesz-kommunikáció által kiadott frázisokból. Nem árt emlékezni, hogy azok kivétel nélkül rágalmak, hiszen senki semmivel nem támasztotta őket alá. Persze az is igaz, hogy ezt nem is igényelték sem a vuduzott képviselők, mielőtt nevüket adták a dologhoz, sem a választók. Elhitték bemondásra.

Lendvai Ildikó így ír a témáról facebook oldalán:

Minden napra egy tojás.

Illetve egy újabb útjelző tábla arról, merre vezetne tovább az út, ha a Fidesz újból teljhatalomhoz jutna. Most a derék Németh Szilárd tiltana ki egy megválasztott képviselőt, bizottsági tagot a Nemzetbiztonsági Bizottság üléséről.

Ezt hívják egyébként a képviseleti rendszer elleni, az erőfölénnyel visszaélő támadásnak. Németh Szilárd indokai megejtően bájosak. Szerinte Szél Bernadett pártja “össze-vissza hazudozott a nemzeti konzultáció alatt”, Soros érdekeit szolgálja, “egészen mást képvisel, mint a magyar érdek”, ezért nem jöhet be, amikor a Soros-tervről van szó az ülésen.
Van itt egy apró probléma.

A tervek szerint a bizottság tárgyalja Orbán nyilatkozatait is a menekültkérdésről..Na most Németh Szilárd pártja speciel “össze-vissza hazudozott a nemzeti konzultáció alatt”, saját érdekeit szolgálja (na meg Putyinét), “egészen mást képvisel, mint a magyar érdek”.

Tehát a nemzet Szilárdja és társai sem jöhetnek be, amikor Orbán nyilatkozatairól van szó az ülésen. Ahol úgy nézem, elég kevesen lesznek.”

Németh Szilárd olyan stabilan áll a lábunkon, hogy akár Gobbi Hildát is legyőzné

Németh Szilárdot a tények nem zavarják

 

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Egy hozzászólás itt: “Németh Szilárd kitiltotta magát a Nemzetbiztonsági Bizottság üléséről

  • 2018.01.16 - 13:04
    Közvetlen hivatkozás

    Anno, volt egy festőművész-rajztanárunk, volt egy szavajárása: édes fijam, hogy az úthenger menne rajtad keresztül! Nos, Németh Szilárd megérett már rég rá (sokakkal egyetemben)!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük