Orcátlanságból jeles! - Németh Szilárdka felsőbb osztályba léphet..., vagy mégsem? - Városi Kurír

Sorting by

×

Orcátlanságból jeles! – Németh Szilárdka felsőbb osztályba léphet…, vagy mégsem?

Lássuk be, Németh Szilárd exbirkózót utolsóként választaná be a csapatkapitány egy szellemi vetélkedő esetében, de valamit tudhat, mert az Ő vezére sokadszor szavaz bizalmat neki. De most nem is erről van szó, hanem arról, hogy frissen vasalt köpenyben fotót lövetett magáról egy osztályterem táblájánál….

Hirdetés

Volt képük hozzá….

Azután pár nappal, hogy megszavazta a Fidesz, aminek lelkes tagja a fent említett “nebuló”, a kormánypárti törvénymódosító javaslatot, amely állandóan fenntartaná az oktatásban dolgozók, a pedagógusok sztrájkját lehetetlenné tevő korábbi rendeletet, megfosztva a szakszervezeteket a még elégséges szolgáltatásról szóló tárgyalások lehetőségétől, kétségbe vonták a polgári engedetlenség intézményét, az alábbi fotót posztolta:

“Isten éltesse a magyar pedagógusokat!”

varosikurir 285375407 512823363964890 3975200736204171909 n

A kommentekből….

“Tehát ha Isten élteti, akkor a kormánynak már nem kell. Értem.”

“Ezt a pofátlan cinizmust!”

“Mi lenne, ha kapnának rendes fizetést, elismerést?”

“Csak a pedagógusok 90% a rinyálni meg tüntizni ki kéne rúgni az ilyeneket! Akkor lenne miért sírni mint a fürdős K.! Tanítani nem akarnak, de az LMBTQ-beengedték volna!”

“Erről eszembe jut egy kedves szó: “Anyád.””

“Igen, Isten éltesse a pedagógusokat!!! Már akik a pályán maradtak, és szívügyük a tanítás. Mindig is nehéz volt a sorsuk.Ők a ” Nemzet Napszámosai”! De ebbe nem lehet beletörödni!!! Ne legyenek a tanító nénik a legrosszabbul öltözött hölgyek Magyarországon, a diák ne emeljen kezet a tanítójára, taníttathassák a gyerekeiket ők is! Szólhassanak, ha egy újan bevezetésre kerülő tanítási módszer ellentétes a sok évtizedes gyakorlattal, szólhassanak, ha valami nagyon fáj a pedagógus társadalomnak!!! Annó azt tanultuk, hogy legyünk példaképei a tanulóinknak, szülöknek, az egész környezetünknek!!! Nem mindig sikerül. De mindennek oka van. Ha véképp szakad a húr, elhagyják sokan azok is a pályát, akik a tanítást szívügyüknek tekintették. Merthogy manapság egy napszámos órabére több , mint egy pedagógusnak. Minden nap mondjunk nekik köszönetet!!!!”

“Most gondoljatok bele hogy a kezébe adták a krétát a végén és megmutatták hova tegye”

Kapcsolódó

Hirdetés
átver

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.