Az év utolsó napjai sem maradtak Németh Szilárd megszólalás nélkül. A Fidesz üdvöskéje, az egyik legszimpatikusabb arca, a csepeli nők álma, a lakájmédia egyik internetes portálján, a 888.hu-n hirdette a népnek az igét. Mondanivalója fröcsögött az uszítástól, csaknem húsz alkalommal sorosozott. Hablatyolásából nehéz kihámozni eredeti gondolatokat. Felmondta a Habony-féle sorvezető alapján az elvárt szöveget, majd megveregette saját vállát. 
[mnky_ads id=”4674"][m[mnky_ads id=”4666"]r> A rezsibiztos mintha egy másik bolygóról érkezett volna, hisz’ többek között arról beszélt:


“a magyar embereket – ez az egész bohózatba illő ellenzéki hataloméhség és szolgai teljesítéskényszer a gazdik felé – egyáltalán nem érdekli. Mert az ország jó állapotban van és az emberek hétköznapjai nem Sorosnak az álságos, hazug eszméiről szólnak. Ezért hiába is akarják tematizálni a magyar közéletet és hiába próbálják meg ide-oda rángatni az embereket, mert a PC-hablatyolásuk nem a valóságról szól.”

A kormányzó párt alelnöke valószínűleg már szilveszterre készült, így “elfelejtette”, hogy vezére irányította kormány dobott ki tízmilliárdokat reklámkampányra, nemzeti konzultációk ürügyén. A Fidesz kormány ahelyett, hogy az ország súlyos gondjait próbálná orvosolni, migránsozik, Soros Györgyöt pécézte ki a magyarok ellenségének. Orbán fantomokkal harcol, a mi pénzünkből.

Még tovább is ment az uszításban a rezsibiztos:

“Ők a belső rendet akarják szétzilálni. Céljuk, hogy eltakarítsanak mindent, ami az útjukban áll: legelőször is a nemzetállami érdekeket szolgáló kormányt és annak vezetőjét, Orbán Viktort. Az Országgyűlés összetételét is megváltoztatnák, már ha kell nekik még magyar parlamentarizmus. Ki nem állhatják a Fidesz–KDNP-t, mert mi párt- és frakciószövetségként is keresztény, európai és nemzeti érdekek és értékek alapján cselekszünk, s képesek vagyunk demokratikus módon fenntartani a békét, a nyugalmat és a rendet az országban, képesek vagyunk közösséget építeni.”

Talán egyszer beszélhetne már arról is valamelyik újsütetű keresztény fideszes ficsúr, hogy mitől is “keresztény” a Fidesz? Attól, hogy naponta elmondják akár ezerszer, hogy milyen keresztények, még nem lesznek azok. Orbán létrehozta a trón és az oltár szövetségét,  a történelmi egyházakat megvette kilóra. De ettől még, Jézus őket seprűzné ki először a templomából.

Németh szerint a a Soros-hálózat vidéki terjeszkedése a magyar érdekekkel való ütközése miatt nemzetbiztonsági kockázatot is jelent:

“Két nagyvárost már kinézett magának, de mindkettőben komoly tiltakozás van ellene. Legutóbb épp a debreceniek mutattak ajtót neki. Semmi szükség arra, hogy karitatív tevékenység mögé bújva egyértelműen egy olyan irodát építsen ki, és olyan tevékenységet folytasson, amivel a jövő tavaszi választásokba kíván beavatkozni. Nem kérnek abból, hogy tovább építse a bevándorlást támogató szervezeti hálót. Én is régóta mondom, hogy ez az egész Soros-hálózat nemzetbiztonsági kockázatot jelent. Fedett módon, de gőzerővel építkeznek, szervezkednek, és olyan vehemenciával fenyegetnek, támadnak, ami egyértelműen szembemegy a magyar érdekkel és a törvényesség határát is súrolja.”

Németh alelnök enyhén szólva is csúsztat. Messze van az igazságtól, amit állít. Az egyik városban, Pécsett, a fideszes városvezetés – talán némi készpénzért, hogy elkerüljék a csődöt – Soros-ellenes nyilatkozatot fogadott el. Az értelmezhetetlen kiáltvány ellen több száz helybéli vonult az utcára tiltakozni.

Debrecenben még ennyi sem történt. Karácsony előtt pár nappal a város fideszes nagykutyái, köztük Kósa Lajos miniszter és Papp László polgármester sajtótájékoztatót tartottak. Hangsúlyozták: nincs szükség Debrecenben Soros-szervezetekre. A politika mocsarában mind mélyebbre süllyedő polgármester közölte, nem akarja kockáztatni Debrecen nyugalmát álszervezetek tevékenysége miatt, ezért azt kéri tőlük, hogy hagyjanak fel a működésükkel, a debreceni önkormányzat nem hiszi el, hogy karitatív munkát végeznek, ugyanis Debrecen meg tudja oldani a helyi szociális problémákat. Másnap saját alpolgármestere cáfolta meg a kijelentést, hiszen ételt osztott a nem is létező szegényeknek az egyik városrészben. Ezek szerint mégsem képes a fideszes városvezetés a szegénységet „megoldani”.

A sajtótájékoztató előtt a debrecenieket nem kérdezték meg, a közgyűlés sem tárgyalt erről, így a tekintetes, nagyméltóságú urak kizárólag a saját nevükben beszélhettek. Azt tették, amit a hűbéruruk elvárt tőlük. Mindezt komoly tiltakozásnak nevezni csak Németh Szilárd képes, akit a tények sohasem zavartak.
[mnk[mnky_ads id=”4674"] [mnky_[mnky_ads id=”4668"]

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét