Németh Szilárd veleszületett problémája – ő nem velünk született, de azért a mi problémánk

Németh Szilárd – ahogy megszokhattuk – mindenhez ért, IS! Megszólalt sürgősségi ellátás-ügyben az ő sajátságos stílusában és értelmezésében. Szerinte csak az a baj, hogy minden szíre-szóra orvoshoz szaladgál a magyar.

A némethi gondolat

“Van egy olyan „velünk született probléma”, hogy minden üggyel szeretnénk szaladni az orvoshoz.”

-nyilatkozta a mno.hu-nak amikor az újságíró az egészségügy helyzetéről faggatta, majd hozzátette:

Órákig várakozott a sürgősségin, majd meghalt a kórházban

„Én például tegnap szögbe nyúltam, és evvel is elrohanhattam volna, de megpróbáltam magam megoldani”

Kívánjuk a Fidesz alelnökének, hogy soha ne szoruljon sürgősségi ellátásra, mert az esetben neki is meg kellene tapasztalnia, hogy a helyzet nem olyan rózsás, mint azt a propaganda anyagban pártja kommunikálja.

A politikus arról beszélt, hogy január elején olyan a sürgősségi osztály, mint valami átjáróház, egyszerűen mindenki ott van.

„De az emberek kilencven százaléka január 3-án – nem akarok ebből viccet csinálni – majdnem maga tehet arról, hogy ott van.”

A sürgősségi betegellátás helyzete a neki kiadott értelmezésben nem olyan tragikus, mint ahogy a különböző ballib médiamunkások azt lefestik, és különben is, külföldön sem sokkal jobb a helyzet. Ettől függetlenül a Fidesz mindent igyekszik bevetni a helyzet javítása érdekében, de az sem szép dolog, hogy ha a háziorvos nem akar foglalkozni valakivel, akkor a sürgősségire küldi – mondta Németh. (Magyar Nemzet)

Lincshangulat: sürgősségi ellátás helyett iskolapadba a betegekkel

Falus Ferenc kitálal! A budapesti szuperkórház csak egy humbug

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük