Kiemelt hírek

Németh Szilárddal nem az a baj, hogy nem volt országos birkózóbajnok, (ahogy állította) hanem, hogy a politikusi pályát imitálja!

nemeth

Ön szerint mi visz rá valakit, hogy országos bajnoknak mondja magát, amikor ezt senki nem várja el tőle? Azt sokkal inkább, hogy ha már felvitte a választók sokasága a dolgát ahogy Németh Szilárdnak is, és az országgyűlésben mozgolódik, akkor szolgálja megválasztói és nem kitartói érdekét. Az, hogy a füle “karfiolosra” törött-e, vagy sem, annyira lényegtelen a mi szempontunkból.

De, hogy mi is történt?

A 444.hu megállapította, hogy Németh Szilárd a birkózószövetség elnöke (is), és fülét közvetlen közelről is meg lehetett vizsgálni pénteken, a budapesti birkózó vébéről festett képekből nyílt kiállítás megnyitóján. Kijelenthetjük: Németh Szilárd fülporcai teljesen épek. Ezután kameravégre kapták a kissé megrökönyödött Némethet, aki szokásától eltérően megszeppent volt és láthatóan küzdött zavarával.

Németh így vallott sportpályafutásáról:

Németh Szilárd 1964-ben született, ezek szerint 8 évesen kezdett el birkózni. Sokáig ennél többet nem lehetett tudni a sportmúltjáról. Mígnem Stumpf András interjút készített vele még a Mandinernek 2017 márciusban. Stumpf az interjú elején megjegyezi, hogy a nagy birkózók füle általában el van törve, de Némethé nincs….

nemeth
fotó: 444.hu

Stumpf: „Ezek szerint nem vitte túl sokra a sportágban.”

Németh: „Magyar bajnok voltam és Budapest-bajnok, igaz, nem felnőtt: utánpótlás. Jól látható törés is azért nincs, mert viszonylag korán abbahagytam.”

A Nemzeti Sport archívumát átnézve nem talált a portál újságírója Németh Szilárd nevű országos serdülő birkózóbajnokot Csepelről. Pénteken jött el végre az idő, hogy a budapesti világbajnokságról készült festménykiállítás megnyitóján Németh Szilárdot a birkózószövetség elnökeként kérdezhessék saját eredményeiről.

Németh Szilárd birkózó kapta a bevándorlásellenes kabinet vezetői szerepét

Zavarban…..

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

https://youtu.be/KX8CX3Cnu4Y

About Author

Szólj hozzá!