Németországig menekült a kőbányai nyakfelmetsző

Átvágták egy fiatal lány torkát Kőbányán. Erről mi is beszámoltunk. A feltételezett gyilkost, a lány barátját Cs. Dániel Márkot a németországi Frankfurtban fogták el.

Féltékenység

A 23 éves férfit állítólag az vezette szörnyű tette elkövetéséhez – ahogy a Blikk is megírta –, hogy nem tudta elfogadni, hogy a lány szakított vele.

Itt nőtt fel a házban, a testvérével és a szüleivel élt egy ideig, aztán mindenki elköltözött, csak Kata maradt a lakásban. Csöndesen élt, néha látogatták meg a barátnői, és az utóbbi időben ez a Dániel nevű férfi. Bevallom, nekem nem volt szimpatikus, soha nem köszönt, lehajtott fejjel ment el mellettem a lépcsőházban. Fura figurának tűnt, akin látszott, hogy nincs rendben vele valami. A gyilkosság idején semmi különöset nem hallottam, de az egyik szomszéd azt mesélte: Kata próbált dörömbölni, de sajnos aki hallotta, azt hitte, hogy a csövesek szórakoznak – zárta a beszélgetést a Katával egy házban élő Ica néni. (Blikk)

A lányt mindenki szerette

A lakásához közel egy élelmiszerboltban dolgozott.

 „Ő volt a legkedvesebb eladó. Már sosem lesz ugyanolyan ide járni vásárolni. Ha belépek majd ide, mindig ő fog eszembe jutni. Remélem, mihamarabb kézre kerítik a gyilkosát – mondta az üzlet közelében élő férfi.” (Blikk)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük