Sorting by

×

(Nem)titkos fotók láttak napvilágot Varga Judit napi rutinjáról – Ellentétben Cseh Katalinnal, Ő a közét költi!

Aki leleplező megállapításokra számít varga miniszterasszonnyal kapcsolatban, az csalódni fog. Ez az írás annak bemutatására akar rávilágítani, hogy milyen álságos volt a Cseh Katalint esküvője miatt célkeresztbe állítani annak tükrében, hogy ha magunkba nézünk, mi sem maradtunk le sokban, -sőt!- bármelyik ezt fontosnak tartó házasságot kötő lagziját alapul véve. Arról nem is szólva, hogy miként élnénk meg, ha képeink kikerülnének a nyilvánosság elé!

Varga Judit hétfői napja….

Közösségi oldalán számolt be a magyar igazságügyminiszter, hogy hajnalban, a kép tanulsága szerint egy budai villa előtt várta a kiglancolt “vállalati autó”, amit az erre szakosodott sofőr vezetett és ugye a fotót is lőnie kellett valakinek, ami megörökítette, hogy egyen-nadrágkosztümében és szövetkabátjában útnak indult a repülőtérre.

Ott feltehetően nem a fapados járatra szállt, ami elröpítette Strasbourgba,

ahol egy hasonlóan csili-vili autó és újabb sofőr várta, hogy az Európa Tanács Világfórum a Demokráciáért című rendezvényén előadhassa “Magyarország következetes, zöld konzervatív klímapolitikáját”.

Tippeljen, mindez mennyibe fájt a köznek!

Először is van a fizetése, aztán vettük az autót, kapja a sofőr, a fotóst (?), aki kísérgeti és megörökíti az utókornak, hol-merre kolbászol az igazságügyér, fizetjük a ruhapénzét, a fodrászt, a reptetése átalányát, a külföldi szállásának költségét a sleppel együtt, a napidíját, hogy  legyen mit ennie. Hány közmilliónál tartunk?

Abszurd….

A fentieket csak azért írtam le, hogy rávilágítsak, mennyire kicsinyes, álságos, undorító és ócska dolog volt rászállni Cseh Katalinra a saját adózott jövedelméből megült esküvői murija kapcsán. Tulajdonképen az ember még meg is emésztené ezt az egész ciriburit,  ha azt mondhatná:

“Jólvan na, ízléstelen, gusztustalan, de hát egyszer van négy évente választási kampány, ilyenkor minden túlpörög.”

De nálunk ez a hányadék stílus megy közel egy évtizede folyamatosan. Na, ez a baj.

Kapcsolódó

 

(Nem)titkos fotók láttak napvilágot Varga Judit napi rutinjáról - Ellentétben Cseh Katalinnal, Ő a közét költi!

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.