Nem sokat lehet hozzáfűzni az alábbi videokliphez. A szervilitás tetőfokára hágott, bár ma még csak kora délután van, úgyhogy még nyitva a pálya!

Nemzedékek köszöntik Orbán Viktort!

“Ezen a héten kettős ünnep lesz. A 8 évig tartó balliberális közjáték után, a magyar választópolgárok akaratából elsöprő – alkotmányozó – többséggel 2010. május 29-én megválasztotta a Magyar Országgyűlés dr. Orbán Viktort miniszterelnöknek. Ezzel 10 éve megalakult a második Orbán-kormány.

- Hirdetés -

Nekünk demokratáknak ez ünnep!

A 10 éves szolgálatát köszönöm, közelgő születésnapja alkalmából pedig köszöntöm!
Isten éltesse Miniszterelnök Úr!

Brenner Dominik: További sok erőt kívánok a következő 10 évhez is!

Nógrádi László: Isten éltesse és segítse Miniszterelnökünk!

Szikora Róbert: A Jóisten éltessen sokáig, és adjon Neked igaz hitet, biztos reményt, tökéletes szeretet, érzéket és értelmet, hogy mindig megtedd, amit az Úr kíván Tőled!”

Pezsgőspoharak csörrenek, isznak….., ahogy azt illik!

NEMZEDÉKEK KÖSZÖNTIK ORBÁN VIKTORT!

NEMZEDÉKEK KÖSZÖNTIK ORBÁN VIKTORT!Ezen a héten kettős ünnep lesz.A 8 évig tartó balliberális közjáték után,a magyar választópolgárok akaratábólelsöprő – alkotmányozó – többséggel2010. május 29-én megválasztottaa Magyar Országgyűlésdr. Orbán Viktort miniszterelnöknek.Ezzel 10 éve megalakult a második Orbán-kormány.Nekünk demokratáknak ez ünnep!A 10 éves szolgálatát köszönöm,közelgő születésnapja alkalmából pedig köszöntöm!Isten éltesse Miniszterelnök Úr!További sok erőt kívánok a következő 10 évhez is! Isten éltesse és segítse Miniszterelnökünk!A Jóisten éltessen sokáig,és adjon Neked igaz hitet, biztos reményt, tökéletes szeretet,érzéket és értelmet, hogy mindig megtedd, amit az Úr kíván Tőled!

Geplaatst door Szalay Kornél Géza op Zaterdag 23 mei 2020

zápor

1 hozzászólás

  1. Szégyen hogy olyan emberek akik az életük során megszedték magukat.Sirnak csúsznak másznak hogy szerepelhessenek. Az átlak ember ki sokkal kevesebbet keresett ezt nem teszi.Olyan nagyot csalodtam ha rajtam mulik üres lesz a hely ahol fellépnek.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét