A régvolt Bonanza Banzai frontembere, a a Hell által gyártott XIXO jeges teák arca, a regnáló kedvenc zenésze lett a Szerencsejáték Zrt. kulturális nagykövete. De ez még nem minden…..

Ki, ha nem Ő….?

Kovács Ákos előadó-művészettel foglalkozó cége leszerződött a lottótársasággal: a Fehér Sólyom Bt. 40 millió forintos reklámszerződést írt alá május közepén – írta meg a Napi.hu. Mindez a Szerencsejáték Zrt. honlapján közzétett májusi szerződésekből. derült ki. Az indoklás szerint:

Szerencsejáték Zrt. hosszú ideje elkötelezett nemcsak a sport, de a hazai kulturális élet támogatása mellett is. 2010 óta az Ötöslottó játékadójának 90%-a a Nemzeti Kulturális Alap forrásait bővíti, és ezzel többek között a hazai könnyűzenei élet fellendüléséhez is hozzájárul.

A Szerencsejáték Zrt. közvetlenül is támogat számos zenei produkciót. Többek között a hazai lottótársaságnak köszönhetően valósul meg Ákos december 14-15-i dupla ARÉNA KONCERTje.

Háttér

Májusi hír volt, hogy az új Kaposvár Aréna első nagy eseményére, Ákos “várva-várt” visszatérésére  a városba a helyi Fidesz mozgósításba kezdett. Annak, aki hajlandó beülni a koncertre, akciós – 3.000.- forinttal megtámogatott – áron kínálják a jegyeket.

 

Októberben úgy nyilatkozott, hogy a „balliberális véleményterrorral” szemben, amit érez minden porcikájában végre lát lehetőséget arra, hogy úgy a művészetben, a kultúrában és egyáltalán, kerítésen belül mindenben helyre áll a neki tetsző rend.

Azok a politikai erők, akik ma konzervatívnak nevezik magukat picit később lettek konzervatívok, mint én. Mit hoztam magammal a gyerekkoromból? Azt, hogy nem szeretjük a kommunistákat, de nem lehet róla beszélni. Egyféle narratívát mondtam, kölyökkoromban is azt mondtam, ami a kommunistákat bosszantja, az nekem tetszik, ez máig így van. A kommunisták szellemi utódjairól is beszélek.

hangoztatta az akkor még létező EchoTv-ben – hol máshol? –, amit azonnal átvett az összes magára adó kormányközeli.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét