Nemzeti konzultáljon online! – Akárhányszor, bármilyen néven, elfogadja!

Dömötör Csaba államtitkár szájával jelentette büszkén a regnáló, hogy itt a Kánaán, már interneten is lehet válaszolni a kérdésnek nem minősülő nemzeti konzultáció pontjaira. Nem is egyszer, akár százszor! Ez esetben miért kellett 4.000.000.000 – azaz 4 milliárd – közforintot kidobni a papíralapra? 

Mire a népvakítás?

Értem én, hogy az előre borítékolható végeredményre bő fél évig lehet majd kerítésen belül mellet verni, de miért kellett ehhez az a temérdek pénzköltés? Nem beszélve a csapból is folyó kapacitálásról, hogy minél előbb és mindenképpen, mert különben….

Egyszerűen csak oda kellett volna ültetni három műszakban a bértrollok közül párat egy-egy számítógép elé és ők pár százezer forintból lezavarták volna az egészet.

Dömötör Csaba államtitkár igazat mondott – fanfárszó és áhítat! – tényleg semmi mást nem kell csinálni a virtuális véleménynyilvánításhoz, csak felmenni a kormányzati oldalra, és szerda óta máris lehet gyártani a hamis, akár a Fidesznek tetsző válaszokat bárkinek, bármennyit, korlátlanul – írja a zoom.hu.

A portál kipróbálta, remekül működik a cucc!

A nemzeti konzultáció online felületén végtelenül egyszerűen továbbjuthatunk a kérdőív kitöltéséhez a tréfásan “hitelesítés” menüpontnak nevezett lépés után. Ez ugyanis minden, csak nem hitelesítés. Mindössze négy személyes adatot kell megadni: vezetéknév, keresztnév, egy e-mail cím és az életkor.

fotó: zoom.hu

Ez nem minden, kattintson, lesz még borzalmasabb is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük