Nemzeti Szociáldemokraták üdvözlik Borkai Zsolt „egészséges ösztönét”

A Szilvásy György vezette jobboldali Honfoglalás 2000 egyesület közleményt adott ki, így mutatva meg a helyes irányt a Borkai-sztori megítéléséhez.

„Egészséges ösztön”

A civil szervezet üdvözli Borkai Zsolt győri polgármestert, abból az alkalomból, hogy hölgyek társaságában bulizott. A balliberális sajtó irigyli és támadja Borkait, ugyanis az ellenzéki politikusok homoszexuálisok felvonulására járnak (Budapest Pride!), ők az eltévelyedett, beteg erkölcs hirdetői és gyakorlói.

Az LMBTQ (Leszbikusok, Melegek, Biszexuálisok, Transzneműek) felvonulások és rendezvényeik mérgezik az ifjúságot, botrányos viselkedésükkel olyan társadalmat akarnak létrehozni, amelyiktől távol áll az egészséges ösztön: a férfi-nő kapcsolata, a család, a gyermek, a nemzet fogalma. Hagyni kell őket „prájdolni” – de ne világörökség részét képező Andrássy úton, a turistákat megbotránkoztatva vonuljanak, hanem a főváros belterületén kívül, elhagyott erdős, bokros területen vonuljanak, ott „prájdolhatnak” kedvükre.

„És,… legalább nem szaporodnak!”

Az egyesület közleményeit az MTI is közre szokta adni

2017-ben például ezt írták:

„Merkelék ismét megtámadták Európát, kirobbantották a III. Világháborút, emberiség elleni bűnt követtek el, azokat az országokat pedig, amelyeknek köszönhető a német fasizmus leverése, gyarmatnak tekintik. Az EU haldokló, agresszív, elnyomó szervezet, Merkel, Soros, Junker cége. Nem kérünk belőlük! Mi, Putyinban bízunk! Ő menti meg az európai civilizációt, kultúrát, a nemzetállamokat, a kereszténységet. Levelünket postáztuk Moszkvába”

– jegyezte meg a 168ora.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest