Nemzetközi körözés után elfogások külföldön

Nemzetközi körözés után a  Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda által koordinált nemzetközi felderítés eredményeként három körözött embert fogtak el 2021. február 19-én Olaszországban és Angliában.

Három külön ügy

B. Zoltán Róbertet a BRFK Felderítő Főosztály Vizsgálati Osztálya kereste fegyveres emberrablás és súlyos testi sértés bűntett elkövetése miatt 2020 szeptembere óta. A férfi külföldi tartózkodási helyét a BRFK Felderítő Osztály és a KR NNI Életvédelmi és Célkörözési Főosztály nyomozói derítették fel, majd egy összehangolt, több országon átívelő nemzetközi akcióban az olasz rendőrség 2021. február 19-én délután Casarsa della Delizia városában elfogta.

körözés

Szintén nemzetközi körözés volt érvényben 2018 szeptembere óta B. Péter és L. Anna ellen, akiket a bíróság szabadságvesztésre ítélt – a férfit csalás bűntett elkövetése miatt, a nőt személyi szabadság megsértése miatt -, azonban a börtön elől külföldre menekültek. Elfogásukra a Győr-Moson Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság információi alapján, a NNI közreműködésével szintén február 19-én került sor az Egyesült Királyságban található Dewsbury-ben.

Mindhárom elfogott ember kiadatási őrizetben várja az illetékes bíróságok döntését.

(VIA: police.hu)

FRISS HÍREINK!>>>>

körözés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest