Nemzetközivé lett az O1G – Koppenhágában tűnt fel a magyar-argentin kézilabdameccsen

Kerítés ide, vagy oda, mit neki a határ fokozott ellenőrzése, Orbán Viktor híre-neve tényleg meghatározóvá lett! Nem pont úgy, ahogy a Karmelita Kolostorban elképzelte, de ne legyen finnyás, ez is szép teljesítmény!

A Himnusz alatt,

az argentin csapat mögött tűnt fel egy O1G feliratú magyar zászló – vette észre a hvg.hu olvasója, miközben az M4 sportcsatornán izgulta végig a meccset.

A kameraman lélekjelenlétének köszönhetően – vagy a vezérlőben ülők voltak „forradalmi” hangulatban – nem kapta el a kamerát, sorban mutatták a játékosokat. A 17-es mezt viselő játékos mögött látszott a zászló. Több sem kellett, a beküldő árgus szemmel figyelte, hogy mutatják-e újra azt az oldalt, de csak a 25. percben, egy sárga lap miatt tűnt fel újra. Ekkorra már „kivezették” a renitens zászlót és csak remélni tudjuk, hogy nem az azt fogót a helyéről.

A magyar kézilabdacsapat egyébiránt pénteken este Koppenhágában játszott az argentinok ellen a világbajnokságon. A magyar férfi kézilabda-válogatott meglepetésre 25-25-ös döntetlent játszott Argentínával a német–dán közös rendezésű világbajnokság csoportkörének első fordulójában.

A két együttes negyedszer találkozott egymással, három magyar siker után ez volt az első döntetlen.

A magyar válogatott a D csoportban vasárnap Angolával, hétfőn Katarral, szerdán Egyiptommal, csütörtökön pedig az Európa-bajnoki ezüstérmes Svédországgal találkozik. A hatosból az első három jut tovább.

A magyarok legeredményesebb játékosa Balogh Zsolt volt, aki 14 lövésből 11 gólt szerzett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük