Nemzetünk Ákosa leértékelve! – Fidesz-támogatással előre a telt-házért….!

Nagy eseményre készülnek Kaposváron! Az új Kaposvár Aréna első nagy eseményére, Ákos “várva-várt” visszatérésére  a városba a helyi Fidesz mozgósításba kezdett. Annak, aki hajlandó beülni a koncertre, akciós – 3.000.- forinttal megtámogatott – áron kínálják a jegyeket.

Gelencsér Attila toboroz….

A kpsvr.hu birtokába került egy e-mail, amelyben Gelencsér Attila, Kaposvár Fidesz-KDNP-s országgyűlési képviselője az eredeti árnál 3000 forinttal olcsóbban kínál jegyeket Kovács Ákos helyi koncertjére. A jegyvásárlás konkrétan nem nála történik, hanem a helyi Tourinform irodában, Gelencsérnek csupán az érdeklődő nevét kell válaszban elküldeni.

A teljes levél így szól:

Kedves Barátaim! Kedvezményes koncertjegy vásárlásra van lehetőségetek a szombati Ákos koncertre. A koncert május 18-án szombaton 20 órakor lesz a Kaposvár Arénában. Jegyeket elővételben van lehetőség vásárolni 7990,- Ft helyett 5000,- forintért a Tourinform irodában, abban az esetben, ha válasz e-mailben megkülditek a neveiteket. Üdvözlettel: Gelencsér Attila Kaposvár és környéke országgyűlési képviselője, az Országgyűlés jegyzője

Az esemény facebook oldala szerint a jegyárak így néznek ki eredendően:

  • Állóhely: 7.990 Ft
  • Mobil ülőhely: 7.990 Ft
  • Emelet ülőhely: 8.990 Ft
  • VIP: 14.990 Ft /Páholyban korlátlan ital és étel fogyasztás, ajándékcsomag/

Arról nincs hír, hogy ki nyúl és kinek a zsebébe, vagyis, hogy Gelencsér úr saját zsebéből, vagy a közpénzükből ilyen rém nagyvonalú.

Nagyot szív, aki teljes áron vásárolt!

A portál szerint kérdés-hegyeket vet fel az amúgy “érthető” buzdítás, hiszen mégiscsak ciki lenne, ha a milliárdokért felépített aréna kongna az ürességtől, amikor a milliókkal megtámogatott énekes dalra fakad.

  • Milyen haszna származik a Tourinform irodának, hogy negyven százalékos kedvezménnyel ajánlgatja a jegyeket Gelencsér Attila?
  • Mennyire lehettek mérgesek azok a kaposváriak, akik már megvették jegyet teljes áron, majd meglátták Gelencsér üzenetét?
  • Ennyire nem fogynak a jegyek, hogy egy országgyűlési képviselőnek kell kampányolnia a koncert mellett?

Mennyi az annyi?

A Kaposvár Aréna nemzetközi sportesemények megtartására is alkalmas, multifunkcionális épület, amely bruttó 6 milliárd forintból – azaz 6.000 millió forintunkból épült. A Kaposvár Aréna a kosár-, a röp- és a kézlabdázók edzéseihez, mérkőzéseihez modern körülményeket, a hazai és nemzetközi mérkőzések közönségének 3040 ülőhelyet biztosít, míg az ide szervezendő kulturális eseményekre több mint 4.000 embert is fogadni tud.

Zalaegerszegen sincs minden rendben?

Kedden közölték, hogy a “Kossuth-díjas dalszerző, zeneszerző” zalaegerszegi koncertjét A ZTE Arénából átteszik a  a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokba. Az indok:

A ZTE Aréna tulajdonosának, az önkormányzatnak és a ZTE FC klubvezetésének kérésére a koncert szervezői a produkciót az időjárás bizonytalansága és a pálya védelme érdekében fedett helyszínre, a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokba helyezik át. A koncert 20 órakor kezdődik, kapunyitás 18.30-kor. A ZTE Arénába megváltott belépőjegyek a sportcsarnokba érvényesek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük