Meghökkentő lista látott napvilágot a nyugat.hu portálon arról, hogy micsoda szakma manapság gázszerelőnek lenni. Na jó, kell hozzá az is, hogy a kedves vezető haverja is legyen a dolgozó.


[mnky_ads id=”10551″]

A kis falu kivételes tehetséget rejtett….

A lap összehasonlítását nemzetközi számok alapján készítette el, ebből az tűnik ki, hogy Mészáros Lőrinc 300 milliárd forintos (nagyjából 1,1 milliárd dollárnak megfelelő) vagyonával már sokkal tehetősebb embernek számít, mint II. Erzsébet királynő, de ennyi pénzzel a zsebében megelőzi

[mnky_ads id=”10552″]

  • Második Erzsébet angol királynő: Bár az angol királyi családban senki nem nélkülöz, de szakértők szerint a legnagyobb személyes vagyont közülük a királynő mondhatja magáénak. A vagyon legnagyobb része földterületekben és különböző befektetésben van. Vagyona: kb. 500 millió dollár.
  • Cristiano Ronaldo: minden bizonnyal a világ jelenleg legismertebb és legjobb labdarúgója. A Real Madrid élő legendája eddig 26 díjat tudhat magáénak, köztük öt spanyol bajnokit és öt bajnokok ligáját. A portugál válogatottal egy Európa-bajnokságot is nyert. Vagyona: kb. 400 millió dollár.
  • Heidi Klum: német szupermodell, divattervező, énekes, tévés személyiség, aki üzletasszonyként is megállta a helyét. Vagyona: kb. 90 millió dollár.
  • Mészáros Lőrinc: magyar gázszerelő, vállalkozó, aki néhány év alatt az ország leggazdagabb embere lett, követhetetlenül bonyolult tevékenységekkel és céghálóval. Vállalatai bevételeinek jelentős része nyertes közbeszerzésekből származik. Vagyona: kb. 1100 millió dollár.

A teljes lista ide kattintva böngészhető.

(Adatok forrása: Forbes.com, Fortune.com, Celebritynetworth, Businessinsider.com, Theritchest.com, Time.com, Huffingtonpost.com, Sun.co.uk, Coed.com, nyugat.hu)

Mészáros Lőrinc gázszerelőként 95 ezer évig dolgozhatott volna a tavalyi keresetéért

Már Mészáros Lőrinc a leggazdagabb magyar

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét