NER-javaslat: Elkaszáltak? Jelentsd fel a tanárod! – G.Fodorék nyereményjátéka

Az az igazán remek, ha már gyerekkorban vérévé válik a mélymagyar, nemzeti érzelműre szánt kisgyerekben, hogy besúgónak lenni kifizetődő és jó. A 888.hu nem az ovisokat célozza, inkább az egyetemistákra fókuszál.

“Besúgót veszek”…

G. Fodor Gábor egyébként maga is tanított az ELTE-n. A katedrát akkor hagyta ott, amikor az egyetem etikai eljárást kezdeményezett ellene a lapjában megjelentetett suttyó szexista tartalom miatt, például amikor simán leribancozták Tóbiás József MSZP-elnök feleségét, meg a kislányát előre, egyéb taplóságok mellett. Akkor így búcsúzott:

„miközben más számos, valóban indokolt esetekben az Egyetem néma maradt, velem szemben mégis politikát akart csinálni. Aki azonban politikát akar csinálni, az nem hagy más lehetőséget, mint hogy politizáljanak vele szemben is.”

A felhívással azokat az egyetemistákat szeretnék aktivizálni

és vélhetően leszerződtetni, akik szeretik felnyomni tanáraikat, amennyiben baloldali elhajlás jeleit tapasztalják. Kezdésként Hammer Ferencet, az ELTE médiatanszékének vezetőjét pellengérezték ki, amiért megjegyezte, hogy nincs működő projektor az ország legnagyobb egyetemének legnagyobb előadójában. Ráadásul nincs elragadtatva a médiahelyzettől, és az RTL Klubot nevezte a demokrácia utolsó tartópillérének.

Hammer közleményben reagált a támadásra, ami a kormánylap szerint a hatalmával való visszaélés, bár azt már nehéz megfejteni, hogy mégis miért.

(forrás: hvg.hu)

Az tanszékvezető okfejtéséért kattintson!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük