Nevessünk rajta szomorúan: a diktatúrába vezető úton a legképtelenebb propaganda is megtévesztett sok embert, ha elég sokszor mondanak egy hazugságot - Városi Kurír

Sorting by

×

Nevessünk rajta szomorúan: a diktatúrába vezető úton a legképtelenebb propaganda is megtévesztett sok embert, ha elég sokszor mondanak egy hazugságot

A kormány pénteken az egyre növekvő elégedetlenség és a fővárosi önkormányzat ellenanyagszint tesztjének eredményeként a maga módján elismerte, hogy az általuk erőltetett bevizsgálatlan kínai Sinopharmmal oltott, főleg 60 feletti magyarok védtelenek a covid-fertőzéssel szemben és kegyesen ráálltak, hogy kaphassanak -egyelőre 1!- olyat, amivel nagyobb eséllyel néznek a negyedik hullám elé. Ezzel együtt beindult a propagandagépezetük is…

Hirdetés

Igen ám, de….

Egy nappal később készen volt a dicshimnusz arról, hogy Magyarország kormánya már megint Európa-első lett valamiben, jelen esetben a harmadik oltás tömeges beadásában.

Hadházy Ákos szerint:

‘Ez azért komoly teljesítmény a kormány ánuszát nyaló propagandistától: véglegesen kiderült , hogy mekkora bűnt követtek el azzal, hogy sok százezer idős embernek hatástalan kínai vakcinát adtak és a nagy felháborodás, civil és szakmai nyomás miatt muszáj Pfizert is adni.

De a leleményes és gátlástalan propaganda osztály nem jön zavarba: a legnagyobb bűnt is van pofája világméretű sikerként eladni.

varosikurir 218156318 3857653351012146 3517419458747583826 n 1

Nevessünk rajta szomorúan, de azért tudni kell:

a diktatúrába vezető úton egy darabig a legképtelenebb propaganda is megtévesztett sok embert, ha elég sokszor mondanak egy hazugságot. A következő szakaszban ez már nem elég a hatalmon maradáshoz, akkor jön a keményítés. Azért kell őket megállítani, amíg “csak” a propagandát használják és azért kell ehhez mindenek előtt a propagandával szemben megküzdeni.”

A kommentekből:

“Szép kis verseny, csak semmi értelme. Javasolnám, hogy a versenyszellem jegyében az európai átlag bérekben, az egeszsegugyi ellatas szinvonalában, az életszinvonalban, a megélhetési biztonsagban , a hivatali korrupcio mértékében stb. jeleskedjünk.”

“Hűha … ja várjunk csak Franciaország és Németország nem a gagyi kínai vakcinával oltja a 60 éven felüli legveszélyeztettebb korcsoportot…”

“Igy lesz erény egy nagyon elrontott intézkedésből!A kárvallottak nem a beszerzést intézők és “oltakoztatók”,hanem a több ezer gyanútlan idős magyar ember akik hittek a kormánynak,vagy ” nem eszi nem kap mást” alapon most védtelenek lehetnek.Pedig,a Fönök szerint is jön a negyedik hullám!”

“Megvették jó pénzen a  kínait( amiből persze jót profitáltak)… amikor az ellenzék azt mondta hogy talán meg kellene várni a WHO engedélyét, mert még tartanak a vizsgálatok( amit meg is kapott májusban)…oltás ellenesnek kiálltották ki és nálunk már januárban engedélyeztették az OÉGYI- vel…majd el is kezdték az időseket a Sinopharmal oltani…most hogy kiderült hogy sok ezzel oltottnál nem alakult ki védettség,az ellenzék kérte hogy legyen harmadik oltás is ha lehet akkor más vakcinával…most még büszkék is rá hogy elszarták az egész kinaivakcinás# szarraloltunk# dejótkaszálunk#ésnehogymivállaljunkfelelősséget# inkábbkommunikáljukhogy ebbenisalegjobbakvagyunk….megyek hányni”

“Ahhoz képest, hogy a főni arról vizionált pár napja, hogy nem kell harmadik oltás,csak egy picit fordult 180 fokot!Ja,már meg sem kell lepődni……rajta-tuk”

Kapcsolódó

 

propaganda

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.