Sorting by

×

Nézd, mit találtunk! Van 3 csillagjegy, aki a hét hátralevő részében felhőtlenül boldog lehet! – Veled, vagy nélküled?

Ezeknek a csillagjegyeknek minden okuk meglesz az örömre a hét hátralevő részében. Nagyon sok boldogságra számíthatnak, és áldottnak érezhetik magukat. A horoszkópból kiderül, te is köztük vagy-e. A 19. hét csodás lehetőségeket tartogat 3 csillagjegynek. Beérnek a várakozásaik, hiszen a bolygók támogatását élvezik most.

A másoknak megterhelő változások nekik inkább pozitívumokat hoznak, szóval okuk sem lehet a panaszra. Vajon te is köztük vagy? S mi minden vár rád május 10 és 15-e között? A horoszkópból minden fontos részletre fény derül. Érdemes élned a lehetőségekkel. A jó hírek rád is vonatkoznak, ha az aszcendensed áll valamelyik jegyben.

Az Oroszlán imádni fogja….

Kedves Oroszlán! Nagyon pezsgő, boldog és termékeny hét vár rád. A nyár közeledtének köszönhetően ragyogsz és elsöprően vonzónak látnak téged a többiek. És akkor ez még csak a kezdet, hiszen a Kosban járó Mars olyan lehetőségeket vetít eléd már ezen a héten is, amelyeket a múltban talán nem vettél észre, vagy nem használtad ki kellően. Második esélyt kapsz, így csak rajtad múlik, hogyan viszed sikerre a korábban elkezdett és félbe hagyott célokat. Gondolj magadra szeretettel, éld meg az örömet, a valódi szépséget. Nem mellesleg most lesz mit ünnepelned…

…kokrétan kedden….

A mai nap folyamán, talán egy fontos találkozó alkalmával, belebonyolódhat egy igen nehéz, ugyanakkor, rendkívül tanulságos, sõt, élvezetes beszélgetésbe, ami nagyon-nagy hatással lehet önre, kedves Oroszlán! Ha így adódna, mindenképpen igyekezzen szorosabbra fűzni beszélgetőpartnerével a szálakat, ugyanis meglehet, nem csak egy jó üzleti kapcsolattal, hanem egy baráttal is gyarapodhat személyében a későbbiek során!

<<< Mást kerestél? Kattint, hátha… >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.