Nicót, a 3 kg-os yorkit kóbor kutyának nézték és agyonlőtték

Megőrült ez a világ! A gyűlölet, soha nem látott magasságokba jár.  Egyre többen fordulnak ki önmagukból és abba rúgnak nagyot, aki gyengébb, gyámoltalanabb még náluk is. Történik mindez 2018 Magyarországán!

A gyilkos egy srác az utcából….

Bajtay Anita könnyeivel küzködve mondta el a baon.hu munkatársának hogy a háromkilós yorki kiskutyájukat egy 16 éves fiú agyonlőtte pénteken reggel Nagyréven, ahová családjával és két kiskutyájával horgászni utaztak. Kislányát pár percre a kertben hagyta és amikor visszament már csak az egyik kutyus ugrált a gyerek körül. Azonnal a másik kedvenc keresésére indultak.

Pártíz méterre a kaputól meg is találták, de a yorki már halott volt. A szomszéd házban lakó 16 éves fiú feltehetőleg légpuskával végzett vele. A srác először minden tagadott, de aztán beismerte tettét.

Kóbor kutya, lelőjük…?

Azzal magyarázta a magyarázhatatlant, hogy kóbor kutyának – és akkor lehet? – nézte a csöpp állatot, ezért végzett vele. Ez persze feltételezi, hogy a keze ügyében kellett lennie a megtöltött puskának, ami mi másért lett volna egy békés portálon bekészítve, mint, hogy „alkalom adtán” használják?

Nico egy fajtatiszta, díjnyertes fedező yorki kutya volt, több szépségversenyt is nyert, rendszeresen kutyakozmetikushoz hordták gazdái.

Mindenhova vittük magunkkal, annyira vigyáztunk rá, hogy még a széltől is óvtuk, a barátaink sokszor rajtunk nevettek, hogy már túlzásba visszük. Olyan volt, mintha a kisbabánk lenne

– mesélte zokogva a kutya gazdája.

Anita információi szerint, a 16 éves fiú szülei is otthon tartózkodtak, amikor eldördült a végzetes lövés. Elmondta azt is, hogy információi szerint a családnak több kutyája és macskája is van, amiket meglehetősen rossz körülmények között tartanak, a kutyák állítólag láncra verve tengődnek.

Az üggyel kapcsolatban a portál megkereste a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságot is. Az ügyeletes szóvivő elmondta, hogy a bűncselekménnyel kapcsolatban a kiskorú elkövetőt a rendőrök elfogták, ellene eljárást indítottak.

A Büntető Törvénykönyv szerint, mivel betöltötte a 14. életévét, már büntethető a 16 éves fiú. Tettéért akár három évet is kaphat.

(forrás)

Kutyatetemmel a kutyahús-fogyasztás ellen! – Sokkoló tiltakozás….

Egy „migráncs” nem kezelhet magyar kutyákat

Kutyát sétáltat? Készüljön a legrosszabbra! – Bilincsben fejezheti be!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük