Niedermüller: „visszakaptam a nevemet!” – Manapság ez sem kis eredmény!

Decemberben „Bemutatjuk a VII. kerületi fideszes vállalkozót, aki 43 millió forintot kapott a fideszes városvezetéstől, majd miután lebukott, átnevezte a cégét Niedermüller Kft.-re! – címmel hirdette meg a beszámolóját a polgármester-névrokon. Bizony nem év végi vicceskedés ez és nem is a messzeföldön híres-hírhedt magyar fifika dicsérete, csupán tényközlés.

Azért mégsem lehet mindent….

A történet dióhéjban: a megválasztott erzsébetvárosi polgármester a tavalyi választások előtt ígéretet tett arra, hogy visszamenőlegesen is fel fogja tárni a Fidesz korrupciós ügyeit. Ezúttal az Erzsébetváros kártyák 2 éves üzemeltetésére tavaly augusztusban megkötött szerződést vette górcső alá.

Niedermüller szerint a Magyar Kedvezményhálózat Fejlesztő és Jogkezelő Kft.

két évre előre megkapta a szerződés szerint neki járó pénzt még a választások előtt.

A tavalyi választás után az ellenzéki városvezetés számonkérte a céget, amely 2 hónap alatt sem tudta megmondani, mit is csináltak 43 millió forintért.

„Az előző városvezetés tehát úgy fizetett a haveri cégnek, hogy az azóta sem végzett semmilyen munkát, sőt, miután a fideszes cégvezető lebukott, gyorsan átnevezte a cégét Niedermüller.hu Kft.-re, és lefoglalta a niedermullerkft.hu webcímet is”

– állította akkor a polgármester.

Niedermüller Péter az önkormányzat nevében feljelentést tett a cég vezetője ellen,

tájékoztatása szerint

az ügyben rendőrségi nyomozás zajlik jelentős kárt okozó csalás és hűtlen kezelés gyanúja miatt.

Az erről beszámoló cikkünk megjelenésének napján szerkesztőségünk levelet kapott a Niedermüller.HU Kereskedelmi- és Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatójától, László Bélától az alábbi kisérőmondattal:

Az alábbi közleményünket kérjük szó szerint közzé tenni valamennyi, a Demokratikus Koalíció közleményét, a DK-s Niedermüller Péter valótlan és jogsértő tényállításait átvevő és nagy nyilvánosság előtt azt közzé tevő médiától, a sajtó helyreigazítási per elkerülése végett és a tényszerű tájékoztatás jegyében

aminek eleget is tettünk.

A fordulat

December 30-án Niedermüller Péter közösségi oldalán az alábbi bejegyzés jelent meg:

„Visszakaptam a nevemet!

Nem használhatja tovább a niedermuller.hu domaint az a vállalkozó, aki a tavalyi választások előtt 43 millió forintot kapott az előző, fideszes kerületvezetéstől.

A tavaly októberi győzelem számonkértük a céget, és kiderült, hogy a hatalmas összeg mögött nincs valós gazdasági teljesítmény, tehát a cég 2 hónap alatt semmit sem tudott felmutatni.

A lebukott fideszes cégvezető nem sokkal később megváltoztatta a cége nevét Niedermüller.hu Kft-re, ezzel egyidőben pedig lefoglalta a niedermullerkft.hu webcímet is.

Amikor ez a tudomásunkra jutott, azonnal megindítottuk a szükséges eljárást, a Regisztrációs Döntnöki Tanács pedig arról határozott, hogy a fideszes cég nem használhatja tovább a webcímet.

Tanács az indoklásban azt is kimondta, hogy a vállalkozás a domain nevet rosszhiszeműen, szándékosan arra használta fel, hogy az internet-felhasználókat megtévessze.

Az ügy ezzel még nem ért véget, a Kft ellen folyik a rendőrségi nyomozás is; mindent megteszünk azért, hogy elszámoltassuk az Erzsébetvárost szétlopó fideszeseket.”

THV Kiel

One thought on “Niedermüller: „visszakaptam a nevemet!” – Manapság ez sem kis eredmény!

  • Ugye-ugye a gazemberség ma hazánkban határtalan, az eszköztáruk pedig végtelen a saját disznóságuk leplezéséhez és az ellenfél (nekik mindenki ellenség) gusztustalan módon történő lejáratásához. Úgy gondolom hogy ettől a gonosz hadjárattól amit a megbántott elődök művelnek, ettől még a tisztességes emberek szemében nem lesz kevesebb a kerület érdekében b dolgozó és annak javát akaró vezetés becsülete. Az ilyen gátlástalan viselkedéssel szemben fel kell venni a kesztyűt és a törvény segítségévél rövidre kell zárni ezt a gusztustalan intermezzót. Remélem ebben partner az igazságszolgáltatás is. Összességében ebből az ügyből is azt lehet leszűrni, hogy igen sekélyes erkölcsi állapot és szint jellemzi ezt a hatalmát elvesztett -másként nem tudom jellemezni- bandát. A lényeg hogy legyen kitartás ilyen körülmények között is a közösség javára vezetni és képviselni a kerületet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük