Nincs az a vérbaromság, aminek ne volna komoly hívőtábora …

Nem tudom eldönteni, túl hiszékeny, vagy túl élénk fantáziájú nép vagyunk. A Political Capital felmérte, melyik összeesküvés-elméletnek hányan adnak hitelt. Hát nincs az a vérbaromság, aminek ne volna komoly hívőtábora.

Azt, hogy létezik Soros-terv Európa tönkretételére,

még a baloldali szavazók 40%-a is elhiszi.

A lakosság közel fele rábólint arra, hogy a zsidók összeesküvés-szerűen törnek döntő szerepre a gazdaságban, ugyanennyien (tartok tőle, jórészt ugyanazok), hogy a muszlimok direkt, titokban lopakodva .erőltetik ránk a kultúrájukat. 22% meggyőződése, hogy titkos repülőgépek szórnak vegyi anyagokat az országra, hogy elbutítsák az embereket.

Megjegyzem, az utóbbiban lehet valami. Repülőre eddig nem gondoltam, de hogy felülről jön a hülyítés, az biztos. Ha tényleg repülővel dolgoznak, nagyobb légiflottájuk lehet, mint egykor a MALÉV-nak.

Jól van, na, kedves hülyéim! Hazudtunk a Soros-tervről, a migránsokról, mindenről…

 

Más…..És én még az űrkutatási miniszteri biztoson köszörültem a nyelvem!

A legfrissebb közlöny szerint az emberminiszter most egyszerre 10 új biztost nevezett ki. Már több biztosa van, mint ahány biztosítótűm nekem a varródobozban. Tartok tőle, a zihereisztű lényegesen olcsóbb, igaz, egyiknek sincs olyan szép hosszú titulusa. Viszont velük legalább fel lehet tűzni a leszakadt szoknyaaljat, míg hogy mire jók a biztosok, az még kicsit homályos.

Szívesen lennék a csalamádé és a kovászos uborka miniszteri biztosa ….

 

Én pl. először azt hittem, a magyar-magyar kulturális kapcsolatokért felelős biztos a Kulturkampfban lesz békekövet a táborok között, afféle kulturális Osztyapenkó. (Bár neki is rossz vége lett szegénynek, még azon is vitatkoznak, voltaképpen honnan lőttek rá. Igaz, a kulturális háborúban is lőnek egymásra rendesen Fideszen belül is.) De gyorsan rájöttem, hogy a nem kormánypártiak nem is tekinthetők magyarnak, vagyis a magyar-magyar kapcsolatot valószínűleg a határon túliakkal kell a biztosnak erősítenie.

De korántsem vagyunk a végén.

Nem nevet és nem sír! A hungarológia és a székelyföldi jeges sport is kapott miniszteri biztost!

 

Tudok néhány fideszes képviselőt vagy fontos helyi embert, aki még mindig bizonytalan. Illetve nem biztos. De a mostani felsorolásban ott a jövő ígérete: van az “Egészséges Budapestért” felelő biztos is. Na most az országban 3000 település van. Az ottani emberek egészsége sem alábbvaló. Követeljük pl. az Egészséges Abádszalókért, Abaújszántóért és Acsalagért felelős miniszteri biztosok kinevezését! Aztán majd haladhatunk tovább az abc-ben..

Orbán szerint még az ENSZ is a Soros-tervet hajtja végre

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük