Ha nincs épeszű magyarázat, jön az agyament magyarázkodás - megszólalt a foci EB botrány-kommentátora: Bognár György - Városi Kurír

Sorting by

×

Ha nincs épeszű magyarázat, jön az agyament magyarázkodás – megszólalt a foci EB botrány-kommentátora: Bognár György

Ahogy arról mi is beszámoltunk “Médiatörténeti mélypont: egy ember élő egyenesben haldoklott, a “szakértő” pedig a meccs folytatásáért lamentált és nem zavarták ki a stúdióból” című írásunkban, Bognár György, a Paksi FC főnöke, mint szakkommentátor emberhez méltatlanul viselkedett, miközben a Dánia-Finnország eb meccsen a pályán egy játékos életéért küzdöttek. Az esetet világszerte aggódó emberek kisérték figyelemmel, Bognár viszont az érzéketlen elenyésző kisebbséghez tartozott. Lássuk, hogy látja ő az esetet!

Hirdetés

Elöljáróban!

Szögezzük le rögtön az elején, hogy nem csupán a kommentátort terheli a felelősség a botrányos eset miatt, hiszen a stúdióban sem ült egyedül, ott volt a műsorvezető és egy másik kommentátor is és feltételezem, sőt biztos vagyok benne, hogy a vezérlőben is ültek néhányan, akik felelősek voltak az adás lebonyolításáért -ez minimálisan  5-6 főt jelent- és ezek közül senkinek nem jutott eszébe feltenni magának a kérdést, amit egy egész országnak sikerült:

“Mit beszél itt baromságokat ez a nímand?”

Senki, mondom senki nem szólt rá emberünkre, hogy csitt, majd ha mégis folytatja, hogy kuss(!), nem látod, ott egy ember életéért küzdenek, te meg arról lotyogsz, hogy miért nem folytatják már a meccset!

Egy szó mint száz, közös munkának tekintem a szégyent, amit sikerrel hozott össze az M4 közszolgálati sportcsatorna.

És most lássuk a magyarázkodást!

“Számomra is világossá vált, hogy rengeteg ember érzelmi világára bántóan hatott a Dánia-Finnország mérkőzés közbeni véleménnyilvánításom.
Miután több forrásból is értesültünk a stúdióban, hogy a dán válogatott Christian Eriksen állapota stabil, szakmai szempontokat kezdtem figyelembe venni, figyelmen kívül hagyva a történtek komoly lélektani hatását. Utóbbi miatt ezúton szeretnék elnézést kérni minden sportrajongótól és mindenki mástól, aki félreértett, és akaratomon kívül megbántottam az érzéseiben. A történtek rám is sokkolóan hatottak, érzelmileg megviseltek, éppen ezért szerettem volna sürgetni, hogy ennek a találkozónak minél előbb vége legyen. Kívánom, hogy soha többé ne kelljen átélnünk ilyen esetet, hogy Christian, akiért egy világ aggódik, mielőbb felgyógyuljon, pályára léphessen, ahogy csapattársaitól is ezt kérte.”
Mint az a fentiekből kiderül, még most sem érti mit beszélt összevissza, hiszen azt írja:
…ezúton szeretnék elnézést kérni minden sportrajongótól és mindenki mástól, aki félreértett…”

Nem és nem, nem mi értettük félre azt amit mondott, hanem ő beszélt félre,

és én személyemben is kikérem magamnak ezt a módszert, amivel szét akarja teríteni a felelősséget, de nem azokra, például a sportcsatornára, akiket illet, hanem azokra, akik elszenvedői voltak a tahó embertelenségének.
Bognár úr! A bocsánatkérés féle részemről visszautasítva!
Bognár
Hirdetés
átver

Pálmai Tamás

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

2 hozzászólás

  • 2021.06.14 - 07:22
    Közvetlen hivatkozás

    A sport csatorna még nem reagált,nagy hibás a műsorvezető, a szerkesztő szóval mindenki! Bognárt nem akarjuk soha többé itt látni!!!!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.