Újpesti itató

Évszázadok óta jól bevált eszköz az emberek meggyőzésére, ha itatják őket. Minden bizonnyal tudja ezt Újpest fideszes polgármestere is.

„Gondold meg és igyál!”

Az újpesti fideszes aktivisták – úgy tűnik – már feladták, hogy a város „nagyszerű kilenc éves fejlődését”, vagy az ellenzékre szórt válogatott rágalmakat tartalmazó propaganda-anyagokkal győzzék meg az embereket. A bukás közeledtét egyre jobban érző Wintermantel Zsolt pedig a Kakukk-bunkerból kiadta a parancsot a csodafegyver bevetésére: osszatok piát! – írja az ujpestihirmondo.hu.

A „polgi” hű katonái pedig fel is kerekedtek az üveg borokkal. Az utcákat, lépcsőházakat listákkal a kezükben járják, s csak a papíron szereplő kiválasztottaknak jár a bor. Hogy a még mindig hűséges fideszesek kitartását akarják ezzel meghálálni, vagy éppen a rejtélyes adatbázisuk által bizonytalanoknak címkézett polgárok szavazatát akarják ezzel megvásárolni, nem tudni.

Az újpestiek kikérik maguknak

Az viszont biztos, hogy az akció nem aratott osztatlan sikert. A Facebookon sorjáznak a felháborodott hozzászólások, amelyekben az újpestiek kikérik maguknak, vagy épp kinevetik Wintermantelék kétségbeesett kísérletét:

Az adónkból vették, igyuk meg – aztán véletlenül se szavazzunk rájuk!

Egy olcsó üveg asztali borral akarnak megvenni minket!

Tényleg ennyire lealacsonyodnak?

A toll pont jól jön – ezzel fogom behúzni az ikszet, de nem rájuk, az biztos!” – írják az újpestiek.

megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest