Nő vagy, és a neten keresel társat? Erre az 5 dologra figyelj!

Sokan, sokszor elmondták már véleményüket a neten való társkeresésről, a helyzet azonban az, hogy ezek az oldalak/applikációk a mai napig nagyon népszerűek, hiszen segítségükkel gyorsan és kényelmesen vehetjük fel a kapcsolatot olyanokkal, akikkel lehet, hogy máskülönben nem hozott volna össze a sors.

Szögezzük le: Párt keresni az interneten egyáltalán nem ciki, azonban a műfaj sajátosságai miatt érdemes pár dolgot megfogadnunk, ha eredményt szeretnénk elérni, és nem csak unalomból regisztráltunk fel.
Íme 5 tanács a hölgyek számára a sikeres online párkereséshez!

1. Le az előítéletekkel!

“A társkeresőkön hazug, perverz férfiak fognak zaklatni, nekem erre nincs szükségem!” – halljuk sokszor a nőktől, és bár kétségtelen, hogy ilyen alakok is megtalálhatóak ezeken az oldalakon, fontos hozzátenni, hogy bizony normális gondolkodású és viselkedésű férfiakat is lehet találni. Ne felejtsük el, online is hús-vér emberek vannak “a vonal” túloldalán, hacsak nem gondoljuk azt, hogy a való életben is minden férfi hazug, akkor itt sem kell ezt feltételeznünk. A jó hozzáállás fontos, ha már rászántuk az időt a regisztrációra, a profil kitöltésére, és a képek feltöltésére, ne temessük előre az egészet!

2. Szűkítsd a kört!

Ma már rengeteg különböző “célcsoportra bontott” társkereső közül választhatunk: Van társkereső diplomásoknak, 40 év felettieknek, egyedülálló szülőknek, fiatal felnőtteknek, stb, stb. Ha van elképzelésed arról, hogy milyen korú-hobbijú-státuszú férfit keresel, érdemes ehhez passzoló oldalra, oldalakra regisztrálni.

3. Türelem!

Mind tudjuk, hogy a hölgyek sokkal több levelet kapnak az ilyen oldalakon, mint a férfiak, ez így is van rendjén. Könnyen előfordulhat, hogy gyorsan megtelik a postaládád érdeklődő pasik leveleivel. Érdemes rászánni az időt arra, hogy legalább beleolvassunk ezekbe, mert megeshet, hogy a sorban 23. levélíró lesz a “nagy Ő”. Ha egy mód van rá, írjunk egy-két sort azoknak is, akik nem különösebben keltették fel az érdeklődésünket (kivéve persze, ha vállalhatatlan stílusban próbál közeledni, sajnos ez is előfordul), ne reménykedjenek feleslegesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük