NOE, avagy a kormánybarát szervilizmus diadala

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) tud valamit, amiről nem jelent meg még csak hírmorzsa sem, így nagyon kíváncsiak lettünk arra, hogy mire alapozza azt az állítását a közlemény írója, hogy Magyarországon “verbális vagy fizikai támadás” éri a családanyákat és apákat, mert házasságban élnek. Nem mellesleg: kik az elkövetők?

Ha nem “kirekeszt”, akkor mit csinál?

Közleményükben ezt írják:

“A hagyományos családmodell képviseletéhez a társadalom minden tagjának joga van. A Nagycsaládosok Országos Egyesülete szerint egy férfi és egy nő szeretetközössége, házassága természetes alapja a családnak, amely a gyermekkel, a gyermekekre mondott igennel válik még teljesebbé. Ez az álláspont nem bélyegez meg és nem rekeszt ki senkit, akkor sem, ha vannak, akik – bármilyen okból is – nem ilyen életközösségben élnek.

Fontosnak tartjuk, hogy a család ezen alapértékei melletti kiállásért senkit ne érhessenek ilyen vádak. A NOE a leghatározottabban visszautasítja, hogy családanyákat, családapákat azért érjen fenyegetés és megbélyegzés, mert kiállnak a hagyományos családmodell, egy férfi és egy nő házassága mellett.

A társadalomnak joga van ahhoz, hogy az általa elfogadott elvek (normák) szerint éljen, s azt nyilvánosan is elmondhassa anélkül, hogy ezért verbális vagy fizikai támadás vagy ennek akárcsak fenyegetése érné. Ezen normák biztosítják azt is, hogy ma Magyarországon bárki elmondhatja és képviselheti különvéleményét.”

Jelentkezzenek a bántalmazottak!

Mivel az interneten kutakodva semmilyen nyomát nem találtuk annak, hogy bárkit bántalmaztak volna azért, mert férfi-nő kapcsolatban él és gyermekeket nevel, ezért ez úton is kérjük azokat, akik névvel vállalják, hogy elmesélik sajnálatos esetüket, jelentkezzenek szerkesztőségünknél, hogy történetükkel felhívhassuk a figyelmet a problémára. Nem mellesleg ajánljuk, hogy tegyenek feljelentést bántalmazóik ellen.

Novák Katalin úgy tapasztalt eddig „keresztény közösségek elleni gyűlöletet ébresztő megnyilatkozást” a Pride-on, hogy ott sem volt

Hány lánygyerek ér fel egy fiúgyerekkel? Novák Katalin éppen oszt-szoroz, hogy megadja a váltószámot….

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük