Connect with us

Csillagjegyek

Nőnapi horoszkóp üzenet: itt a csillagjegy alapú pasi-sorrend

Nőnapi horoszkóp üzenet: itt a csillagjegy alapú pasi-sorrend
Megosztás

Gondoltad volna, hogy a csillagjegyük alapján valamelyest előrevetíthető, hogy melyik férfiból milyen apa és férj válik? Nos, az asztrológusok szerint bizony van ilyen, és el is árulják most a részleteket. A 12-es számtól indulunk, és úgy haladunk lefelé, a legjobb férjnek való csillagjegy lesz az 1-es.

12. Ikrek

Az Ikrek férfi, ha férj lesz, akkor azt a látszatot kelti, hogy foglalkozik a szerelmével, de közben ez nincs így. Ha szükség lenne rá, mindig elfoglalt, nem ér rá. Egy nő azért tűri meg maga mellett, mert az ágyban tökéletesen teljesít, nagyon intelligens és szórakoztató.

11. Halak

Ha a Halak férfi szeretne valamit, akkor azonnal meg kell kapnia, legyen szó intimitásról, ajándékokról, érzelmekről. Azonban a párjával elég jól bánik, csak néha úgy viselkedik, mint egy nagy gyerek.

10. Nyilas

Ideális férj válik belőle, mert romantikus, praktikus, tele van élettel, kedves, és óriási szíve van. Könnyű vele együtt élni, de csak akkor, ha a nő eltekint pár apró hibájától. Hajlamos elunni a dolgokat.

9. Skorpió

A Skorpió férfi csak a tökéletessel elégszik meg, mindenből a legjobbat akarja, így a nőből is. Ha szerelmes lesz, akkor örök hűséget fogad, még akkor is, ha korábban nagy nőcsábász volt. Ha valakit igazán megszeret, akkor az illetőt örökre a szívébe zárja.

<<< Ezt olvastad már? >>>

8. Rák

Ideális férj válik belőlük, ezért az a nő, aki stabilitásra, és hosszútávú kapcsolatra vágyik, jól teszi, ha Rák férfit választ. Ez a férfi gyengéd, érzelmes, elhivatott és hűséges. Igaz, tud nagyon féltékeny is lenni, és ragaszkodik a dolgaihoz, főként, mikor elbizonytalanodik valamiben.

7. Kos

Néha ugyan agresszív, de azért hűséges, nagylelkű, aki képes igazán szeretni. Az illető hölgy jól gondolja meg a dolgot, mielőtt kimondaná az igent, mert ez a férfi gyorsan elveszti az érdeklődését valami, vagy valaki iránt.

6. Vízöntő

Kissé excentrikus, de kreatív, tele van energiával. Sármos pasi, aki imádja a szabadságot, a kirándulást, ezért csak olyan nő mellett érzi jól magát, aki szintén ilyen. Számára a szerelem nagyon komoly dolog, amelynek szabályai vannak.

5. Bika

Elég komplex személyiség, szenvedélyes, olykor lusta, máskor meg nagyon aktív életmódot folytat. Szereti a kényelmet, az otthon meghittségét, ahol várja őt egy kedves és gyönyörű nő. Imád enni, de a különlegességek a gyengéi.

4. Mérleg

Rafinált és érzékeny. Imádja a szép dolgokat, és a szép nőket, akik elegánsan, divatosan öltözködnek. Ő is sokat ad a külsejére, a megjelenése mindig tökéletes. Kedveli a művészeteket, az irodalmat, a festészetet. Érzelmileg szinte mindig kiegyensúlyozott.

3. Bak

Ha szerelmes lesz, akkor a csillagokat is lehozza az égről a párjának. Elhivatott, megbízható, aki komolyan gondolja a dolgokat. Ha problémák adódnak, mindig a megoldáson gondolkodik. Hisz az igaz szerelemben.

2. Oroszlán

Erős, karizmatikus, ha viszont szerelmes lesz, igazi szelíd kiscicává válik. Érzelmes típus, akit ha megtalál a szerelem, mindent rózsaszínben lát. A vele kialakított kapcsolat olykor drámai, grandiózus, rendkívül szenvedélyes. Férjnek szinte tökéletes az Oroszlán.

1. Szűz

Nagyon nagyra tartja a tudást, az intelligenciát. Hihetetlenül harmonikus kapcsolatot lehet kialakítani a Szűz férfival, szereti a tisztaságot, a rendet. Anyagilag és érzelmileg is stabil élete van, ezért ő a legjobb férjnek való pasi.

Forrás

Szerző