Nostradamus 2021-es jóslata a 3 “legérintettebb” csillagjegynek – és mindenki másnak

A francia csillagász/orvos Nostradamust a világ egyik, ha nem a leghíresebb látnokaként szokták emlegetni, mivel sokak szerint megjósolta Hitler és Napóleon hatalomra jutását, a világháborúkat, a francia forradalmat, a Holdra szállást, az atombombát, a Kennedy-gyilkosságot a szeptember 11-i terrortámadásokat meg még egy csomó mindent.

Jóslatai 2021-re is akadnak, ezeket gyűjtötte össze a Mirror nyomán a 24.hu.

1. Zombi apokalipszis

A 16. században élt asztrológus szövegeiből állítólag ki lehet olvasni például azt, hogy 2021-ben orosz kutatók egy biológiai fegyvert fejlesztenek ki, amely az embereket zombivá változtatja, ami egyben az emberiség kihalását is jelenti.

2. Bibliai éhínség

Nem mintha nem lenne elég egy biológiai fegyver a kihaláshoz, bibliai méretű éhínséget is predesztinált a következő évre, akkorát, amekkorát még nem látott korábban az emberiség.

3. Napviharok

2021-ben a Földön súlyos károkat okoznak majd napviharok is ráadásul. Emiatt komoly népvándorlás kezdődik a bolygón megmaradt kevés erőforrásért. Ez pedig egy újabb világméretű háborúhoz vezet.

>>> Haérdekel, itt találsz horoszkópot! <<<

4. Aszteroida csapódik a Földbe

Ha jól számoltuk, az eddigi jóslatok szerint legalább háromszor hal ki az emberiség jövőre, de még nincs vége, mert egy aszteroida nemcsak becsapódik, hanem annak folyományaként több természeti katasztrófa is következik. A Mirror a NASA adatait átnézve arra jutott, hogy ez esetleg a május 6-án a Föld közelébe érő aszteroida, a 2009 KF1 lehet majd.

5. Pusztító földrengés

Bár természeti katasztrófákat már egyébként is említett Nostradamus, azt is jósolta, hogy Amerikát, illetve Kaliforniát földrengés éri november 25-én – legalábbis ezt olvasták ki próféciáiból köztünk élő hívei.

De mit üzent a legjobban érintett 3 csillagjegyek szülötteinek? Kattints!

2 hozzászólás

  • Avatar
    2021.02.04 - 00:46
    Közvetlen hivatkozás

    Nem kéne ragozni ezeket,ha pedig világvége, 2 opciónál nem lehet több, ezért se kéne vakcinázni, ezért kell kimenni a természetbe és ezért kell jót gondolni, elpusztítani a negatív gondolatokat, mert az többet ér, főleg egyesítve. Az, hogy most itt mindenki várja a világvégét,nem sok értelme van, bezárva főleg nem, mert károsabb a Földnek.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük