Connect with us

Voks 2024

Novák Előd: félmilliós nyomravezetői díjat felajánlok minden egyes röplapozó beazonosításáért – És aztán mit tervezhet velük?

Novák Előd: félmilliós nyomravezetői díjat felajánlok minden egyes röplapozó beazonosításáért - És aztán mit tervezhet velük?
Megosztás

2024 Magyarországán nyilvános Facebook-posztban jelenhet meg, hogy egy politikusnak mondott szélsőjobbos -Novák Előd- nyomravezetői díjat -„vérdíjat”?- tűz ki magyar állampolgárok fejére. Arról „szerényen” hallgat fent nevezett, hogy mi történik, ha egy bősz besúgótól megtudja egyikük-másikuk nevét, címét.

Ősbűnük: feltehetően nem jókedvükben szórólapot terjesztenek

A Mi Hazánk úgy tudja, szerte az országban terjesztik postaládákba a mozgalmukat lejáratni szándékozó szórólapot, melynek állítása szerint például

a Mi Hazánk az „Gyurcsány pártja”.

Portálunknak megküldött közleményükben azt írják, szerintük a

„rágalmakkal teli röplapot amatőr, házi készítésűnek álcázzák, impresszum nélkül, de valójában hatalmas költségvetésű lejárató kampány”.

Novák Előd „fejpénze”

„…a Mi Hazánk feljelentést tett a választás rendje elleni bűncselekmény miatt, csatolva egy Zuglóban tetten ért szórólapterjesztő fényképét. Félmilliós nyomravezetői díjat is felajánlok minden egyes röplapozó beazonosításáért (a fénykép beküldése és a kép alapján a személy megnevezése is 250 ezer forintot ér, ha sikerül megtalálni valakit). Elég volt a politikusbűnözésből, a választási visszaéléseket elkövetőkből is!”

Ahogy az lenni szokott a Mi Hazánk követői körében, pár hozzászólás kellett csak ahhoz, hogy elérjenek a zsidózás keményebb fajtájához. Érthetetlen, hogy miért nem von maga után rendőri intézkedést a hergelésnek ez a foka.

Kapcsolódó

Szerző